Cioè, non mi sorprende, ma non possono cacciarlo dal Parlamento Europeo per questo? Sarebbe carino. Per cosa prende i soldi quando chiede la gloria della Russia?

https://i.redd.it/ew99dwxl0lud1.jpeg

di Any_Kiwi_2741

33 Comments

  1. Mediocre-Buffalo-876 on

    Co sa moralni mrzaci študujú v Moskve? Takí, ktorým na západe ostali dvere zatvorené, tak starý rodičia komunistické kádre vybavili aspoň Moskvu?

  2. Jacobbb1214 on

    Nemôžu a ani by nemali, to ,že objektívne mentálne postihnutí ľudia u nás si ho zvolili do Europarlamentu ako svojho reprezentanta je bohužiaľ fakt, ktorý je navyše v súlade s princípmi demokracie

  3. Clasherus on

    Ďalšie video na telegrame bude tutorial, ako správne vyfajčiť ruský kkt.

  4. V mojom mene sa určite ospravedlňovať nemusí, a môže tam rovno ostať.

  5. ixixoxoxixixoxoxxixi on

    To je dobrá správa, hlavne ho nepustiť späť.

  6. Primary-Macaroon-283 on

    Lubenko je posledna nadej Slovenska. Ne, vazne, vypocujte ma. Musi spravit taku velku, ale taaakuuu velku kokotinu, ze sem dakdo pride a jebne ich vsetkych do basy. Ak to niekto dokaze, je to Blbos.

  7. matus_ko on

    Seriozne sa ziaden investigativec nevie ci nechce dopatrat ako tohto kolaborantskeho kkta plati Moskva? Musia byt predsa nejake leaks… vsak ten blazon to nemoze robit zadarmo, a financne toky su najlepsia stopa.

    A nie su ziadne brzdy v ramci EU ako ho odstavit? Vsak on predstavuje realne riziko pre bezpecnost EU ak prichadza do styku s hocijakymi utajenymi skutocnostami.

  8. MrDatabaser on

    Takze je to oficialne. Lubos Blaha je ruskaaaa .. kurva. A este aj kolaborant. V krajinach s tvrdsou legislativou by uz visel.

  9. HideKinli on

    Ktovie čo by jeho hostitelia povedali na to že navštevoval pride ?

  10. PeterTG12 on

    Dufam že tam važeny pan Blaha išiel načerpať doležite informacie ktore mu pomožu v politickom boji voči našej opozicii ♥️

  11. yanick76 on

    Rektálny alpinizmus asi nebude jediným dôvodom prečo tam ide. Je dosť možné, že by sa našiel dôvod na jeho vyrazenie z europarlamentu v ďalších cieľoch jeho návštevy, ale tie nebudú verejne dostupné.
    Verím, že únik dát týkajúci sa vzťahu Blahu, resp. Smeru a Ruska by bol zaujímavý, otázne je, či pre Smer aj likvidačný. Pri pohľade na Maďarsko predpokladám, že nie.

  12. Musim si nastudovat co sa chape pod vlastizradou lebo mam taky divny pocit , ze jeho spravanie uz pomaly prekracuje hranicu toho co je a co nie. Kde su tie casy ked sa takito ignorovali a nemali ani kus pozornosti. Ked jediny takyto sialenec bol stary Dodo z ustavu co krici “uz prichadzaju” dakde na dedine. A koniec koncov ho mali vsetci v pici . Co sa take stalo s tymi ludmi , ze davaju pozornost tomuto turbo kokotovi.

  13. Mato12703 on

    Toho človeka buď FSB platí alebo na neho majú niečo kompromitujúce…lebo toto zdravý jedinec nerobí z vlastnej vôle

  14. AFC_AFOL on

    Ale Bruselský/západný plat mu samozrejme nevadí, kokotovi jednému… deportovať na Ural a nech si tam žije svoj veľký, mokrý červený sen…

  15. vladoportos on

    Nech tam ostane debil, za mna sa teda rozhodne ospravedlnovat nemusi….

  16. Swimming-West-7085 on

    Tento zmrd je to nejhorsi co vas narod za poslednich 80 let vyprodukoval.

  17. Cioran_was_right on

    No kurva to fakt nejakí čuráci študujú na MGIMO??

  18. SubjectCollection642 on

    Tak pořád to není tolik jako když sbíráte peníze pro napadený Kursk

  19. Various_Sale_97251 on

    “Povedzte to za mňa! Je to Ruská…, Ruská…, Ruská…!!!!”

Leave A Reply