La storia di una donna rumena condannata a morte dai medici a Bacău e salvata in Turchia. “Lì non si pronunciava la parola morte”

https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/sanatate/pacient-in-romania/povestea-unei-romance-condamnata-la-moarte-de-medicii-din-bacau-si-salvata-in-turcia-acolo-nu-s-a-rostit-cuvantul-moarte-2967415

di itrustpeople

4 Comments

  1. AdDiligent486 on

    Platesti la stat de te pisi pe tine contributii pentru sanatate si cand ai nevoie statu iti da la m003 si te lasa sa te descurci singur sau sa mori.

  2. bernoigssz_ on

    > Poveste cutremurătoare a unei românce, anunțată de medicii din Bacău că mai are doar 5 luni de trăit și salvată de doctorii din Turcia. Diagnosticată cu cancer și condamnată deja la moarte de oncologii români, femeia a plecat în străinătate cu bani din donații. A făcut chimioterapie și apoi a primit un tratament crucial pentru viața ei, dar pe care statul român nu-l decontează. Și asta pentru că un ordin promis stă nesemnat de 6 ani.

    FML Ciolacu și Ciucă

  3. moniquemoxx on

    argh, asta e o discutie dificila și interminabila. nu e roz nici in Turcia și nici aici medicii nu sunt rău intenționați. dacă detaliez imi ia o zi întreagă, pot spune doar ca daca aveți de-a face cu așa ceva, faceți-vă propriul research și luați decizii in cunoștință de cauză, cât mai obiectiv. nu pe considerente emoționale tip “acolo nu s-a rostit cuvântul moarte”.

Leave A Reply