📌 È stato rivelato che gli animali sono stati macellati nel rifugio per animali appartenente al comune di Ãœmraniye dell’AKP. 📌Sono stati ritrovati gattini morti e cibo scaduto. 📌È stato documentato con queste immagini che i cani tenuti nel rifugio vivevano tra feci, urina e paura.



https://v.redd.it/npnn2dacjpud1

di Plane_File8536

7 Comments

  1. Plane_File8536 on

    AKP’li Gebze Belediyesi’ne ait hayvan barınağındaki katliamın ardından bir katliam haberi de yine AKP’li Ãœmraniye Belediyesi’nden geldi.

    Barınakta ölü yavru kediler ve tarihi geçmiş mamalar bulunurken, barınaktaki köpeklerin de dışkı, idrar ve korku içinde yaşadıkları belgelendi.

    Ãœmraniye Belediyesi’nin Hekimbaşı Hayvan Barınağı’ndaki katliam, hayvanseverler tarafından ortaya çıkarıldı.

    # “Yasaklı ırklar” bahanesi

    Halk TV’de yer alan habere göre, barınaktaki görevlilerin daha önce hayvan gönüllülerine göstermeyi “Orada yasaklı ırklar var” diyerek reddettikleri alanların, bugün fotoÄŸraf ve videoları çekildi.

    Ãœnlüler ve hayvan gönüllüleri, Ãœmraniye’deki hayvan barınağından kedi ve köpekleri kurtarmak için harekete geçti.

    # Mamalar eski, hayvanlar hasta

    Barınakta birçok ölü kedi bulunurken, yaşayan kedilerin de ciddi sağlık sorunları olduğu tespit edildi.

    Ayrıca barınaktaki mamaların tarihlerinin de geçtiği görüldü.

    # Çıkartmaya çalıştılar

    Olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Barınağa gelen zabıtalar, hayvanseverleri dışarı çıkarmaya çalıştı.

    Hayvanseverler, avukat gelmeden dışarı çıkmayacaklarını ifade ederek, hayvanların yanında kalmaya devam etti.

    # Seren Serengil: Gelip alacağız yok etmeyin hayvanları

    Yaşanan katliama ilişkin açıklama yapan şarkıcı Seren Serengil, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

    “Ãœzgünüm pazar pazar yayınlamak durumunda kalıyorum ama biz bu barınakları gönüllülerle birlikte artık takibe aldık, almak zorundayız. Burası da Ãœmraniye Belediyesi, AKP’ye ait. Yine burada da katliam var. Bu barınağı da boÅŸaltıyoruz. Sakın hayvanları yok etmeyin, hepsinin kaydı var. Yarın gelip alacağız. Tüm gruplar, gönüllüler yönlenelim…”

    [Halk TV on X: “📌 AKP’li Ãœmraniye Belediyesi’ne ait hayvan barınağında hayvanların katledildiÄŸi ortaya çıktı. 📌 Ölü yavru kediler ve tarihi geçmiÅŸ mamalar bulundu. 📌 Barınakta tutulan köpeklerin de dışkı, idrar ve korku içinde yaÅŸadıkları bu görüntülerle belgelendi. https://t.co/jKAQgjYL7j” / X](https://x.com/halktvcomtr/status/1845502540248474038)

    [AKP’li Ãœmraniye Belediyesi barınağında da hayvan katliamı (kisadalga.net)](https://kisadalga.net/haber/gundem/akpli-umraniye-belediyesi-barinaginda-da-hayvan-katliami-112994#google_vignette)

  2. oatmilkveg on

    Bir cok kopek de öldürülmüs diye biliyorum. Kopekler neyse de kedileri niye öldürmüsler demeye gelirler simdi limitli merhametliler ve türcüler.

  3. iboreddd on

    Uyutmak yerine hayvanları sokaktan toplayıp barınağa koyalım vs diyen sivriakillilar umarım bunu görmüşlerdir. Ülkedeki ortalama bi hayvan barınağında ortam tam olarak böyle.

    Ayrica kedilerden ne istediniz amk

  4. skyfallingcrucial on

    maceraperestlerin söylediklerinin doğruluğuna gram inanmıyorum. günlük hayatınızda barınak ziyaret edip oradaki köpeklere ilgi gösterecek kadar hayvan severseniz onları evinize alın.

  5. Low-Reference234 on

    Bu sokak köpeklerini doğru düzgün yasa çıkarıp adım adım düzgün bir şekilde öldürmek varken bunu yapmıyorlar bundan kaynaklı olarak da insanlar kendi çözümlerini getirmeye başlayacaklar. Bu şekilde illegal yöntemler ile bunu yapacaklar.

  6. collateral35damage on

    İttaparlar artık sürekli raid atıyorlar galiba

Leave A Reply