Poi dici che CHP e PKK camminano a braccetto. Chi lo saprà?

https://i.redd.it/r09djcly6rud1.png

di RevolutionaryEmu3866

12 Comments

  1. moistdrf on

    Bir taşla iki kuş aq, şimdi yeni anayasa muhabbetinden kürt hareketine yanlamak için böyle kararlar çıkarttırıyorlar. Yarın işlerine gelmeyince ”terörist AYM kapatılması lazım” edebiyatı yapacaklar.

  2. 2015 yılında açılan soruşturma şimdi karar bağlanmış, yersen anayasa mahkemesinin kararı iktidarın DEM’e yanlaması değil

  3. Beneficial_Nerve5776 on

    Türkiye şuanda faşist bir ülke falan değil, şu olayda Türkiye yerine İsrail olsaydı Diyarbakır net bomba yemişti.

  4. IChooseFoxIsTaken on

    Pkk en son baktığımda terör örgütüydü halen değil mi

  5. spunkerspawn on

    Ama Putin’e laf edersen hapise mi giriyorsun? Turkiye’de mantik aramak samanda igne bulmaktan daha zor birsey oldu.

  6. General_Pumpkin6558 on

    AKP’nin böyle bir karar vermesi CHP’nin yaptıklarını meşrulaştırmıyor.

  7. neomeddah on

    Bakın dinleyin okuyun nolur:

    Akp bir önceki çözüm süreci sonunda 6-7 Ekim olaylarından sonra falan tüm tuşlara basıp sol ve sosyal demokrasiyi boluculerle yanyana gösterdi.

    Bizim gençlik de bunu yedi, 10 senedir bu propaganda yürüyor, gençlik çoktan sindirdi bugün sol kelimesini duyan gençlerin hepsi çoktan ikna oldu buna, bunu her gün redditte görüyoruz.

    Şimdi bu kadar polarize olmuş gençler bu hareketlerden sonra AKP’ye tepki mi gosterecekler? Yoo, hahayt. Manipüle edilmeye bu kadar teşne bir grup görün yarın yine yeni söylemi benimseyecekler.

    Bu memlekette 10 sene kadar “Türk’üm” demek ayıptı, ama bunu şu bahsettiğim kitle bilmiyor zira bunlar da zaten bugün 15-18 yaş arasında falan. Bu dediğim propaganda o 10 seneden sonraki 10 senelik algı operasyonunun ürünü.

    Yeni çözüm süreci geldiğinde bunlarin bı kısmı da AKP’ye dönmeyecek, ama başka başka sağcı partilerde toplanacaklar. Argüman da “Türk solu boluculerle ilişiğini kesmedikcerererö” olacak.

    Bunlar da anayasa degisikligini yapacaklar, biz de el elde baş başta izleyecez ayyyyni başkanlık referandumu gibi.

  8. Icy-Macaroon1070 on

    Çok boş bir ülke. Saltanatın hiç kalkmaması lazımmış. Lider dedikleri terörist derse de değil derse de ya da ne derse onu alkış tutan bir sürüye cumhuriyet demokrasi falan verilmez. Basında PhD li sultanları olacakmışti. Belki sik sike düşünmeyi öğretirdi.

  9. theBahir on

    Birader 2 gün önce İmamoğlu PKK’nın avukatların olduğu baroyu ziyaret etti. 1 taraf PKK’nın elini tutunca öteki tarafı aklamıyor hemen ad homineme başlamayın.

Leave A Reply