Quando mantieni la giusta distanza in autostrada

https://i.redd.it/psopxm3knwud1.png

di Mncdk

15 Comments

  1. BanverketSE on

    Så är det ofta mellan bron och Ystad, ofta danskar som ska köra mot Bornholm gör så

  2. 42undead2 on

    BMWer og Teslaer skal da nok presse sig ind i begge huller. Selv med en halveret distance af den første har jeg oplevet dem gøre det med fuld motorvejshastighed.

  3. LogicsAndVR on

    Men er det et problem? Du kommer kørende med en hastighed på 30 meter per sekund, og holder 2 sekunders afstand til forankørende (ved ikke om tommelfingerreglen betyder meget mere afstand).

    Nu trækker en bil ind og halverer din afstand. Din adaptive fartpilot sænker selv farten indtil du er 2 sekunder bag den nye bil.

    Hvor meget tid har du tabt? 1 sekund? Er det den negative energi værd?

  4. Visible_Witness_884 on

    Jeg syntes jeg ser folk presse sig ind i begge situationer hele tiden når jeg kører en tur på motorvejen og forsøger at holde afstand til forankørende. Dem bag ved holder heller ikke afstand til mig det meste af tiden. At lige tage den på tværs af 3-4 spor for at nå en afkørsel er også almindelig opførsel.

  5. Far-Mango8592 on

    EB skrev ny regel, men det viste sig, at der ikke er nye regler, men blot en “smart” måde, at definere reglen på – men kan selvfølgelig være, at EB synes en tommelfinger-regel også er en ny regel – dumdumdum

  6. InDeathWeReturn on

    Bullshit! Det er en BMW så den ville presse sig ind begge steder

  7. Potential_Original48 on

    Kører med ACC – så afstanden til forankørende skal ikke dikteres af min opmærksomhed og reaktionstid.

  8. Trivilian on

    Jeg kører med medium afstand på min adaptive fartpilot, hvilket nogenlunde giver den anbefalede afstand. Selvom jeg kører 30.000 km om året, oplever jeg meget, meget, sjældent at folk laver det nummer der.

    Synes i øvrigt at det er et sygt argument, for ikke selv at holde ordentlig afstand. Og folk skal altså også have både plads og lov til at skifte bane.

  9. The_dude_of_all_time on

    Altså jeg holder ikke afstand for at andre skal kunne komme ind, jeg holder afstand så jeg har nok bremselængde hvis personen foran mig ikke kan finde ud af at køre bil. Men det er nok bare mig

  10. DoctorHat on

    PSA:

    1. Alt trafik kører bedre, hvis alle minimerer vognbaneskift
    2. At holde korrekt afstand er vigtigere end at overholde fartgrænsen (nej, jeg sagde Ikke at man bare skal køre for hurtigt, slap af)
    3. Altid kør så langt til højre, som overhovedet muligt. Lad være med at ligge i midtersporet, eller ydresporet, træk ind.

  11. birchie24 on

    Min kone er 160 har korte arme, jeg er 2 meter høj og har lange arme. Så afstanden vi skal holde er forskellig, giver ingen mening

Leave A Reply