Che ci saremo noi (blam)





di the_windfucker

7 Comments

  1. gosha_gary_013 on

    Ideja: da naprave repliku one scene iz Tesne Kože, Pantić umesto gola u Tuzli čeka da li mu žena nosi jedno dete, blizance, trojke, četvorke…

    Pa mu na kraju iseku struju a on “Pu, secikese, lopovi. našli ste danas da mi sečete struju, ako mi žena nosi petorke kupiću sopstveni agregat onda možete da mi sečete onu stvar”

  2. Comfortable-Menu1043 on

    Jebote kolko glupav potez, imaš komšiju koji je sve moguće mere preduzimao da poveća natalitet, i nije uspeo, živiš u okruženju najbogatijih država na svetu koje imaju para ko blata i standard boli glava, pa opet kubure debelo s natalitetom, i ti ne uključiš mozak, nego samo kopiraš. Debilizam.

  3. Eat_the_Rich1789 on

    Krindzara.

    Jeste nastancujes troje i napakujes u jednu sobu ko im jebe mater, odecu, obucu i ostalo ce da nasledjuju jedno od drugog a za hranu ce da dobiju mekike jer tako smo u mogucnosti.

    More mrs

  4. Mama, tata kako ste se odlučili da imate dete?
    – Zbog brojeva sine, odrasli vole brojeve.

    Težak cringe.

  5. papasfritas on

    jer se deca prave zbog para

    a još jadnije što se ovi bogatuni u prostranoj stančugi ili kućerini na sprat raduju zbog novca…

  6. RenicusI on

    Zamisli zivot ti se sastoji od toga da ustanes ujutru/podne, operes zube(ili ne), doruckujes mić kokejna i sa kroasanom, sedneš u sluzbena kola, odvezes se citavih 200m na posao, iako si prijavljen u drugom gradu da bi lapao za gorivo, sedneš u kanc, popravis se jos jednom lajnom(valja se za uzinu), ugledas hrpu dokumenata na stolu i zaboli te glava jer si funkcionalno nepismen i iz frustracije napravis kampanju koja ima za cilj da se sprda sa napaćenom marvom i da se jos malo izlapa kinte iz budzeta. Oi vey, maseltof, sta li ovde ima lose?

Leave A Reply