Plenković: L’SDP è un’organizzazione di ladri

https://www.index.hr/mobile/vijesti/clanak/plenkovic-sdp-je-lopovska-organizacija/2607265.aspx?index_ref=naslovnica_najnovije_m

di No_Nothing101

33 Comments

  1. KobilicaZD on

    Kako se skrece narativ.. da je sdp na vlasti i da je bio Vucic u posjeti pa jebene plinske boce bi letjele po satorima po cijeloj RH..

  2. At_Ma_Na on

    Ma ovaj mora da je razvio neki poremećaj, ko da živi u skroz nekoj drugoj državi

    Nevjerojatna razina arogancije i potpune besramnosti

  3. Ovo je IMAX 3D projekcija.

    Edit: Samo bih podsjetio svekoliko pučanstvo da je u Hrvatskoj samo jedna stranka osuđena za udruženi zločinački pothvat.

  4. Odvratno je da živimo u vremenu kad se ovako može “ozbiljno” razgovarati u politici. I nije to ništa specifično za Hrvatsku, Trump je jedan od vođa takvog javnog govora u kojem možeš lagati, prozivati, vrijeđati bez ikakvih reperkusija. I onda laž ponovljena tisuću puta postaje istina. A to dovodi do toga da više nema prave istine, posljedično nema odgovornosti i nema prepreka da barabe i krajnji ološ dođe na vlast. Ovakav diskurs ima nepovratne i trajno štetne posljedice za društvo.

  5. KRISTIJANJE on

    Ne vadi Plenki, opet će glastati za te, kidan livo jaje ko te opet ne izaberu. Koliko još, tri godine do parlamentarnih? Tri godine ga ne moraš vaditi. Bez brige.

  6. kkorelli on

    Da li je ovo znak da nemamo novih afera cim AP ima vremena da se zajebava sa sdpom?

  7. DoryJohn on

    Meni nije jasno zašto plenki kreira sukob gdje ga nema. Očito od SDPa želi napraviti glavnu oporbenu stranku. Zašto? Nema smisla. SDP je stvarno mrtav, s ovim naftalinskim predsjednikom je jos jadniji no što je bio, a ovaj lopovski kreten im samo daje na legitimnosti ovakvim izjavama.

    Ja bi se kladio da želi izbjeći da se možemo proturi u prvi red.

  8. promatrachh on

    Laki je malo nervozan, poskočila inflacija pa mu je teško palo.

    Ajde!

  9. Hrabra izjava za nekoga tko je vođa i član pravomoćno osuđene zločinačke organizacije.

  10. paskatulas on

    Kaže HDZ, najpoštenija stranka u RH koja se trudi da građanima bude bolje i najveći borci protiv korupcije ❤️

  11. AllGoesAllFlows on

    Ah da klasična tehnika opljačkaš banku ulove te onda veliš hej obda druga osoba je isto opljačkala banku, i onda murija veli joj upravu ste što niste ranije rekli evo slobodni ste…..

Leave A Reply