11 Comments

  1. Am visat ca a făcut cineva un AI care analiza toate cheltuielile aparatului conectat la bugetul de stat și semnaliza toate măgăriile și cumetriile astea drăguțe. M-am trezit imediat, după ce a scos cineva internetul din priză.

  2. AdDiligent486 on

    CAT? Sa imi bag pla, e ca si cand ai castiga la loto daca prinzi un post din asta bun la stat!

  3. nega1337noob on

    minte cu tupeul clasic al unui nomenclaturist, minte cum mint si ceilalt colegi ai ei, nu cei din sport, cei de la secu.

  4. Local-District-2931 on

    C’mon

    Taxele și contribuțiile sunt plătite pe bune, inclusiv la pensie p1 și p2, dar cu ce rămâne din net foarte posibil să dea mai departe cash. Adică înapoi gen.

    Deci ați prins ideea.

  5. drinkmaybehot on

    e clar ca job-urile de la stat sunt prǎduieli, fraierilor munciti la privat sa platiti taxe!

  6. Divergent_Thinker_ on

    Acum ceva ani, la echipa de fotbal/baschet/handbal a primăriei/consiliului județean se practica ca administratorul să treacă o indemnizație în acte pentru jucător, urmând ca la plată să-și oprească partea. Jucătorul era un mediocru și, deci, era foarte fericit că nu e șomer. Administratorii erau acoperiți cu acte. Singurii prejudiciați erau plătitorii de taxe. Mira-m-aș să fi dispărut obiceiul complet.

  7. VerigaSagga on

    Dar statul comentează când nu plătim taxe, dar nu comentează când alții iau deagaba?

  8. Natural_Tea484 on

    Mie mi se pare incredibil cum Lipa și-a bătut joc de toată cariera ei de performanță sportivă construită pe o muncă cinstită imensă, cu sacrificii fizice și personale.

    În ce zi oare și cum a decis ca de mâine să devină în halul ăsta. Trist!

  9. MadMovieHero on

    Din articol, astea sunt declarațiile Elisabetei Lipă:

    >Roxana Petrescu va fi premiată pe hârtie cu suma de 162.400 euro, dar va împărții banii cu colegii ei din Federația Română de Canotaj.

    >La fel va proceda și Cătălin Erhan, secretarul general al Federației Române de Canotaj, potrivit lui Lipă.

    >Nu putem trece toate conturile acolo, ci ia unul singur, și e normal să fie contabilul șef și secretarul general, după care se împart tuturor. Dar banii se împart celor 60, cred, de persoane care fac parte din federație”

    Articolul nu contrazice această declarație

    Ce mai avem în articol :

    >Ultima declarație de avere a Roxanei Petrescu arată că, pentru funcția de contabil șef al Federației Române de Canotaj, este remunerată anual cu suma de 85.161 lei. Adică puțin peste 7.000 lei lunar.

    >În paralel lucrează ca economist și la Federația Română de Kempo, de unde a încasat anul trecut aproximativ 40.000 lei.

    >Alți 20.000 lei i-a primit tot pentru funcția de economist de la Federația Română de Sambo. În total 145.000 de lei de la cele trei federații.

    Total de 145.000 de lei e câștigul anual. Sincer, nu pare mult, comparând cu alte funcții de stat sau joburi similare din mediul privat.

Leave A Reply