Il partito SENS comunica di aver raccolto le firme necessarie per i parlamentari.

https://i.redd.it/polsaeczuavd1.png

di pamintandrei

31 Comments

  1. Delancie_ on

    abia astept sa se sparga si acest sens in doua, sau chiar trei partide

  2. Relative_Crew6786 on

    Oh, nu… nu pot să cred. Ștefănuță, pesedistul, pardon, pedelistul, a strâns semnăturile. Dar stai, asta nu e tot: Ștefănuță nici măcar nu e membru, doar poza lui apare prima pe pagina partidului, alături de încă vreo trei necunoscuți…

  3. footangiu on

    Aoleo acum trebuie sa bage taranul, fulgerul si bossul overtime in continuare. Macar dati-i ban lui ElectronVolt sa nu ii mai cheme la datorie noaptea cu gafele lui Lasconi

  4. danielul1985 on

    Mă bucur că au reușit, două semnături am depus pentru ei. E un partid care nu linge clanțe.

  5. haptapdupadulap on

    Cine, plm, este SENS? Si de ce sunt atat de imaturi acesti politicieni de dreapta?

  6. Sa vezi smiorcaiala userista cand intra in parlament.

    Deja ati inceput. Smiorc, smiorc!

  7. Username1213141 on

    votez Sens la senat si usr la deputati (sau invers) Tre sa vad mai intai listele

  8. ciolanit on

    Am votat cu Reper la europarlamentare, nu mai face SENS sa-mi risc iar votul.

  9. PishatDeCal on

    Nu aveam suficiente probleme în România, acum au mai apărut È™i ăștia…

  10. Vuplea13 on

    O nu, nu mai trebuie să-l votez pe Năsui care vrea sa liberalizeze piața pișatului, nuuuu

  11. Zumza123 on

    Inca astept sa aflu pentru cine s-au strans semnaturile. Listele de candidati pentru fiecare judet tot nu pot fi gasite.

  12. Martzi-Pan on

    Eu votez USR, dar din punctul meu de vedere e imposibil sa creezi un partid pentru toate electoratele. E nevoie de mai multe partide reformise sa umple gauri, sa convinga PSDisti, PNListi, AURisti di nehotarati sa voteze pentru o schimbare.

    Pentru mine, nu pot sa ii votez pentru ca mi-ar creste taxele si prefer politicile promovate de USR (si cine le compara cu politici libertariene/fasciste e un dobitoc incult). Dar, bravo lor. Sper sa intre in Parlament. Sper sa ia si USR +15%… poate si un 20% (desi, nu cred). Sper sa scoata PSD sub 30%, AUR sub 20% si PNL pe la 15%, UDMR 5% si de acolo, macar poti spe ca USL nu mai are o majoritate decat fragila… poate chiar se sparge.

    Din punctul meu de vedere, nu SENS sau REPER sunt problema. Ci PSD first and foremost.

  13. Perfect-Squirrel7627 on

    Care ii programul SENS pentru aparare? Avem razboi la granita si alte conflicte in lume, ce are de gande SENS sa faca in legatura cu ele?

  14. chillbill1 on

    Probabil ei vor fi optiunea mea de vot. Dar toti astia care va plangeti pe aici, de ce sunteti asa de ofticati ca in sfarsit exista o oferta electorala mai mare in Romania? Daca credeti in democratie, ce poate fi rau in faptul ca mai exista un partid(ulet) pe lista?

  15. Less-Owl-8746 on

    Sincer, e destul de dezamăgitor că SENS a reușit să strângă semnăturile pentru parlamentare. Nu pentru că nu ar trebui să existe diversitate politică, dar în acest caz, mi se pare că apariția lor divizează inutil electoratul de pe partea progresistă. Dacă ne uităm la electoratul lor țintă, este evident că se suprapune semnificativ cu cel al USR-ului – tineri, oameni urbani, orientați spre reforme și transparență. În loc să ne consolidăm eforturile pentru a crea o opoziție solidă împotriva partidelor vechi, apariția unui alt partid mic, dar cu aspirații similare, va duce doar la fragmentarea voturilor.

  16. Political_princess26 on

    Foarte intetesante pozele cu membri sens lingand clanta la usa reper pt semnaturi. Acum inteleg cum s-au strans 40k semnaturi in 2 zile =))

  17. Mi se pare incredibil cum, de fiecare dată când apar partide noi cu abordări diferite față de cele consacrate, sunt primite cu sloboz și cu scuipat.

    Da, democrația bubuie în România, și alte povești pe care ni le spunem.

  18. draand28 on

    Visul oricărui pesedist, cat mai multe partide care să ia semnăturile și să nu treacă pragul, că apoi sa se redistribuie către PSD.

  19. Perfect. Hai sa fragmentam si mai mult voturile usr, ca sa ii fortam sa se bage aliante dubioase. Bula voturilor de maxim 25% se sparge pe usr, reper, nicu stefanuta, vlad gheorghe, verzii, demos. Am mai aparut si astia, ACUM. Ce SENS are?

  20. Mama cati terminati prin comentarii. In loc sa apreciem ca mai vin unii care macar par altfel, nu vad decat “o Sa Se dEsTrAme”, “cOmUnIstI” si alte aiureli. Aceeasi oameni care peste o luna o sa se planga ca n-au cu cine vota.

Leave A Reply