Il quartiere dove le famiglie Ciolacu e Grindeanu moltiplicano i loro soldi





di bomfaier

14 Comments

  1. etherd0t on

    Romania se intoarce la epoca baronilor locali, totul pe relatii si inaintari in afaceri.

    Nu mai votaț PSD!

  2. CreativeEgo on

    De asta strâmbă lumea din nas la comparația dintre Rise și Recorder. Asta e investigație? Ce au descoperit aici vajnicii jurnaliști de la Rise? Că pare mai degrabă o oportunitate pentru Ciolacu să se victimizeze că e investigat aiurea de presă pentru chestii perfect legale și declarate. Ca și în trecut, Rise mai degrabă spală PSD cu reportajele astea decât îi vulnerabilizează politic. Presupun că are Ciolacu noroc că nu e Barna, că transformau tot nothing burgerul ăsta într-o serie de întrebări retorice de genul „nu cumva sub casele alea sunt ascunse sute de victime ale cartelului Sinaloa???”.

  3. bowser85 on

    Ce?! Vrei sa-mi spui ca politicienii sunt politicieni nu pt binele comun, ci pt a isi potenta influenta si averea? Ne meritam soarta, noi ca popor, PSD/PNL pana canta cucu. Pana si UDMR ar guverna mai putin jegos ca astia.

  4. Hai sa mai comparam cruciulita EL cu coruptia imobiliara PSD si interesul serviciilor secrete rusesti din AUR. Idioti toti aia care nu voteaza, idioti toti aia care spun ca ‘toti sunt la fel’.

  5. and_then_he_said on

    Rise sunt super slabi si sa nu uitam, nu trebuie iertati niciodata pt felul in care au influentat alegerile in 2019 cu o mizerie de articol inainte cu 2-3 zile de vot.

  6. asidealex on

    “Politicienii trebuie sa realizeze ca comportamentul lor duce la emigrarea hardcarry-lor din tara si ei ca politicieni raman doar cu puterea sa decida asupra frecatul mentei.”

  7. EndOfAnewBeginning on

    Trebuie sa fii masochist sa tot votezi de peste 30 de ani cu aceiasi oameni 🙄 Lupul isi schimba parul, dar naravul ba!

  8. Unii inmultesc lovelele si la noi se inmultesc problemele ,aveti grija ce votati.

Leave A Reply