Direttore della polizia: Devono andarsene, non possono diventare agenti di polizia

https://www.expressen.se/nyheter/sverige/polisrektorn-de-maste-bort-far-inte-bli-poliser/

di MingWree

10 Comments

  1. sodihpro on

    Ja och ännu viktigare, de ska inte få jobba på någon myndighet alls överhuvudtaget. De är landsförrädare som ska brännmärkas och få vada genom skit livet ut imo.

  2. natasevres on

    Tycker det är super spännande att alla dessa artiklar undviker ordet korruption.

    Trots att det är precis vad det här handlar om, korrumperade poliser som går kriminellas ärenden.

    Straffskalan tycks vara obefintlig

  3. MsKuhmitza on

    Lustigt hur det samma inte tycks gälla rasister, kvinnomisshandlare och våldtäktsmän.

  4. GYROPHARES on

    Ã¥hh sÃ¥ typiskt, poliser läcker information till gängkriminella, sorry vÃ¥ra poliser har varit lite (korrupta) naiva… hatar när det händer duh /s

    lås in dom om vi nu vet vilka det är, sluta tramsa.

  5. Holkmeistern on

    Hur lång tid tar det innan gängen börjar använda polisens tvångsmedel till sin fördel? Avlyssning av potentiella vittnen, vistelseförbud mot konkurrenter, visitationszon i en annan stadsdel när man ska göra något i sin egen stadsdel för att ha mindre poliser i sitt område osv.. polisen behöver ju inte bevis eller ens misstanke för att kunna utfärda vistelseförbud och avlyssna längre.

    Jag har sagt det innan som ett skämt, men ju mer jag tänker på det desto mer känns det som en faktisk möjlighet att det sker.

    /Foliehatt

    Poliser måste hållas till en högre standard än gemene man, eftersom de är de primära utövarna av statens våldsmonopol. Det är ytterst viktigt att sådan makt inte missbrukas, och att den endast ges till de som är fullt värdiga ansvaret. Polisen har uppenbarligen misslyckats med detta, och jag hoppas att poliser snart granskas mer ingående så att sånt här inte sker. Det ska också vara omöjligt för en polis som har misskött sitt uppdrag att få jobb inom någon myndighet. Hittills har många korrupta poliser kommit undan med att säga upp sig, när de borde lagföras och svartlistas från den offentliga sektorn.

  6. Det känns verkligen SUPERTRYGGT att polisen samtidigt slåss med näbbar och klor för att kunna övervaka och avlyssna folk fritt.

    Jag har rent mjöl i påsen, men vad fan hjälper det när poliskåren är korrupt?

  7. Tygudden on

    Jag rekommenderar filmen “the departed” (2006). Där ser man hur den kriminelle Leonardo Di Caprio infiltrerar polisen och letar efter mullvaden i sitt gäng. Spännande.

Leave A Reply