È riposto in un armadio e quando ho aperto l’armadio sono stato accolto da un profumo certamente debole, ma sicuramente presente, distinto. Tipo di gas? Scomparso in tempi relativamente brevi dopo pochi minuti di “messa in onda”. Il giorno successivo la procedura è stata ripetuta. È “normale”? Con chi parli? Questo è in sthlm ovviamente. Diritto di soggiorno. Inoltre mi chiedo, presumo che sia qui che si apre e si spegne il gas con il comando giallo?

https://i.redd.it/hc3u9re8q8yc1.jpeg

di Some_Bathroom3033

5 Comments

  1. bjartrfjolnir on

    > vrider av och på gasen

    Yes standard är att ventilen är öppen när den står i rörets riktning. Om det luktar så läcker det någonstans ja. Kommer lukten även när ventilen är stängd?

  2. draeparn on

    Luktar de gas så stäng av den ventilen till vänster, man kan alltid blanda lite diskmedel och vatten och spruta längs rören/kopplingarna och se om de bubblar något, gör de de så har du en gasläcka

  3. creepy_raccon on

    Doften är en tillsats som luktar ungefär som när nån släppt sig, det började man med efter att en [skola i New London, Texas exploderade år 1937 efter en gasläcka](https://www.youtube.com/watch?v=ZP6G4GulB5o). Om du känner av en sådan doft så läcker det sannolikt nånstans och du bör kontrollera innan du slår på gasen.

    Köp ett gaslarm så får du en varning när det läcker såpass mycket att gaserna är dödliga efter längre exponering.

    När systemet fungerar som det ska och inte läcker så är det inte konstigare än rinnande vatten, slå på vid användning och glöm inte bort att stänga av efteråt.

Leave A Reply