Perché sembra che ci sia del disprezzo in quel titolo? È innegabilmente interessato a come mangiare la pizza napoletana in Italia, ma in Svezia si mangia soprattutto pizza turca, non è vero?

https://i.redd.it/r8653b3u9myc1.jpeg

di _ADM_

8 Comments

  1. magicmike659 on

    Bearnaisesås är obligatorisk på pizza. Min favorit är Hawaii med Bearnaisesås samt massor av strips ovan på.

  2. Oguhllort on

    för min del bearnaisesåsen på pizzan å salladen bredvid

  3. hallonlakrits on

    Italienarna är arga på att vi har kommit på så många sätt att förbättra pizzan som maträtt. De har ju inte mer än typ 3 olika pizzor sedan 100 år.

  4. Kikkifestis on

    Med tanke på att OOP är svensk så tror jag inte att han menade att ha något förakt i sin titel.

  5. shotguywithflaregun on

    Pizzan är ett bra medium. Det är nog bäst att se napolitansk, svensk, Billys osv som olika tolkningar av samma rätt, med olika syften.

  6. GiraffeOnABicycle on

    Att sätta pizzasallad på pizzan måste vi väl ändå kunna erkänna är konstigt som fan?

  7. amphibicle on

    italienare är arga för att matlagning har lämnat 1800-talet. de har inte längre monopol på pasta eller pizza, och helt plötsligt kan en svensk hipster göra en bättre lasagne än en italienare eftersom han vågar bryta mot ett recept från 1800-talet. vi kan liksom utveckla pizzan, slänga på kebab eller banan och curry medans de sitter med en margarita och tror att det är perfektion. paradoxen är att italiensk mat är roligare än svensk husmanskost, men en svensk gör roligare italiensk mat än en italienare

  8. Impopulär åsikt på Reddit men pizza måste inte vara “autentisk” hela tiden. “Äkta” napolitansk pizza är gott, visst, men vem fan vill bakistrycka en “autentisk” pizza en söndagförmiddag framför Netflix?

Leave A Reply