Netanyahu su Malmö: Terribile

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/dROm4q/malmo-flera-demonstrationer-mot-israel-i-eurovision?_sp_pass_consent=true&pinnedEntry=1252129

di cyberoscar

9 Comments

  1. Panzar-Tax on

    Löjligt, demonstrationerna i Malmö har precis som jag i en kraftigt nedröstad kommentar förutspådde varit förhållandevis små och mycket lugna. De har regelbundet haft flera gånger större demonstrationer på Nörrebro, typ en vanlig söndag når de siffror långt högre än Malmö under Eurovision.
    För att inte tala om Amsterdam eller USA de senaste dagarna.

    Ordet är nidbild.

  2. En krigsförbrytare är upprörd över att folk i Malmö demonstrerar mot honom.

  3. AstroTurff on

    Att protestera mot Israels deltagande i en självutnämnd “opolitisk” musiktävling, i ett land med yttrande- och demonstrationsfrihet, medan Israel ockuperar palestina med marktrupper, och enligt många begår något som bör kallas folkmord, är inte antisemitism som Netanyahu kallar det. Nu talar vi generellt, för det är även vad Netanyahu gör. Han gör snarare narr av begreppet “antisemitism” genom att koppla det till irrelavanta saker, det tar bort en del av slagkraften i ordet, och gynnar enbart genuina antisemitiska nazistdyrkare.

    Längtar till SDs trollfabrik hittar hit. Kommer säkert att vara en jättenyanserad och konstruktiv diskussion.

  4. Exciting_Rich_1716 on

    Det är ju kul hur rSweden är så positiva till demonstranterna nu när Netanyahu klagar på dem, fullt förståeligt såklart. Tonen var ganska annorlunda tidigare idag.

  5. Som jag ser det så har demonstranterna bara uttnytjat sin yttrandefrihet, det verkar som att det skedde utan någon typ av våld också så ser inte riktigt problemet.

    Netanyahu, vi gillar demokrati och yttrandefrihet.

Leave A Reply