Per Putin, contro l’Europa e con bugie sul 9 maggio





di vladgrinch

2 Comments

  1. vladgrinch on

    Oameni indobitociti de propaganda, inraiti si cu ”soiuzul” in suflet, dar nu cu R. Moldova. Unii probabil stiu adevarul dar refuza sa-l accepte.

    Am vazut un alt material de la acelasi eveniment cu rusofoni si pro-rusi violenti nu doar verbal ci si fizic. Doi babuini la vreo 60 de ani, ce vorbeau doar in rusa, au sarit sa agreseze doua fete care munceau ca reporteri, sa incerce sa le distruga camerele, pentru ca indrazneau sa-i intrebe despre ce sarbatoresc, ce spun despre razboiul lui Putin impotriva Ucrainei, etc. Pe langa ca le-au facut ”fasciste” pentru ca nu proslavesc prosteste nasha Rassia sau soiuzul, au incercat sa le adreseze ceea ce in viziunea lor de maimutoi ar fi fost insulta suprema, numindu-le dispretuitor ”romince”. Culmea tupeului: adica tu (sau parintii tai) ai fost adus pe aceste pamanturi din fundul Siberiei, dispretuiesti atat de tare statul in care ai trait toata viata ca ai refuzat sa-i inveti limba, dar ai tupeul de borfas sa-i trimiti pe autohtoni peste granite. Cica ei ar fi ”maldavani adevarati si patrioti”, nu autohtonii. lol

    Ei chiar nu se vad cat de ridicoli si ipocriti sunt? Au murit zeci de milioane de oameni, au fost nenumarate drame traite, multe aduse chiar de ”eroii” lor ”eliberatori”, dar ei urla pe strazi ca oile: ”Ura-uraaa-uraaaaa!!!” De parca sunt la ceva nunta sau eveniment la care se cuvine sa te veselesti si sa bei precum un porc, nu la priveghi ca sa comemorezi victimele razboiului. Si acele poze/tablouri la ce le mai poarta demonstrativ? Pe cine cred ca prostesc cu ele? Nu mai exista veterani de razboi, bunicii au pierit in proportie de 99,9% de ani buni, unii de decenii. Marea majoritate dintre inadecvatii astia ce marsaluiesc, nici nu stiu a cui e fotografia din tablou, pentru ca aproape toti le-au cumparat sau primit din aceeasi sursa comunisto-sațialista. E un show de prost gust. Nu mai vorbesc de kitschul numit panglica de colorado.

  2. 3_14ranha on

    Oameni spălați pe creier cu istorie falsificată. URSS nu câștiga nici un război fără ajutorul SUA și al aliaților. Stalin doar ca să nu returneze tehnica militară americanilor, a dat ordin să o înece in mare și a refuzat să plătească datoria. Bolșevicii erau rupți in cur, și crăpau de foame și înainte și după război.

Leave A Reply