I troll che dominano il dibattito europeo (prt scr da svt.se)

https://i.redd.it/ibwzezr5a12d1.jpeg

di Electronic-Head-1337

6 Comments

  1. Reinmaster101 on

    Ja, anonyma memes är tydligen vårt största problem och en av de viktigaste EU-frågorna. Man hade annars kunnat diskutera några riktiga frågor som faktiskt har betydelse för människor, samhället och EU kan jag tycka. Men det håller visst inte alla med om.

  2. ClassNext on

    dom skjuter sig själva i foten om detta är allt dom kan prata om medan samhället faller sönder.

  3. Snusfarbror on

    Lite oroande ändå hur snabbt saker och ting glöms bort så fort något nytt dyker upp. För precis innan trollgate så var den stora nyheten korruptionen inom polisen. Dvs, att poliser läcker information till gängkriminella.

  4. TheMacarooniGuy on

    Varför lägger du bara inte upp [länken](https://www.svt.se/nyheter/inrikes/troll-fokus-i-partiledardebatten-infor-eu-valet)?

    Åkesson fortsätter bete sig som en gråterska för att alla e så dumma mot honom trots den överväldigande majoriteten fakta emot honom:

    – De visar ingen trollfabrik, sluta använda det begreppet. Det finns ingen trollfabrik hos oss. Det finns ingen desinformation som sprids från oss.

    FörstÃ¥r ärligt talat inte hur i helvete folk kan gÃ¥ pÃ¥ “alternativ fakta”, visst att det finns en bra mängd manipulering men kan inte ens die-hard SDare inse sanningen, sÃ¥ dumma är ni väl verkligen inte?

    OPs konto skapades förövrigt för 23 dagar sedan, just saying…

  5. konstfack on

    Troll i politiken? Nej, skicka tillbaka dem till skogen och bergen där de hör hemma.

Leave A Reply