Una donna nel mio gruppo Facebook locale ha pubblicato questo post e va completamente fuori di testa con le persone che sottolineano che ha richieste troppo alte / assurde. Cosa ne pensi? Sono queste richieste ragionevoli da rivolgere a un potenziale asilo nido/tata?

https://www.reddit.com/gallery/1cydenz

di Caanoboorejr

4 Comments

  1. twitticles on

    Det är alltså ett arbete som sker varierande dagar under veckan inklusive helg, vilket effektivt exkluderar andra arbeten, och hon förväntar sig betala en timlön som rimligen är såpass låg att hon inte går back på att jobba sitt vikariat? Redan där är vi ute i ett magiskt fantasiland.

  2. nancygaril on

    Där har vi en människa som kommer lyckas perfekt med att uppfostra sin unge till en rimlig, sympatisk medborgare. Vilket stolpskott.

  3. Kraven ser realistiska, säkert kan hitta många personer kommer att vara en match. Vill de också använda barnvaktens hem som helgdagis?

    Men den rimliga lönen kommer att vara mycket mer än vad en barnvakt kostar per timme, långt över vad de kommer att erbjuda. Vem vet kanske de är en rik och generös person med en villa på 50 miljoner kr med utsikt över vattnet!

  4. K0nfuzion on

    De flesta kommuner bör rimligtvis erbjuda någon form av korttids/nattisboende för barn med föräldrar som jobbar obekväma arbetstider. Bara att be förskolan om hjälp att komma i kontakt.

Leave A Reply