Circa 40 manifestanti hanno fatto irruzione nel castello di AF a Lund

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/40-tal-demonstranter-trangde-sig-in-i-af-borgen

di KorvMedBros

11 Comments

  1. enfaldig on

    Det är dags att sluta dalta med dessa demonstranter. Riv deras läger i Lundagård. Detta är inga demokrater. De gör allt för att förstöra för det demokratiska samtalet.

  2. TheBoatWithADick on

    Vinner dom att eskalera sina aktioner eller är det negativt för dom?

    Själv tror jag de påverkas negativt. Hade de fortsatt sitta lugnt i parken kommer kanske man sakta väcka sympati hos vanliga Svenssons hemma. Nu blir det istället att vanliga Svenssons ser bilden av bråkstakar och vill bara att dom ska bort. Lite som Återställ Våtmarkerna kan ha fått en del att se negativt på klimatrörelsen.

    Förstår att de inte orkar bara sitta där och vänta på att något ska hända men tror stormningar och liknande bara kommer locka till sig folk som vill skapa oordning bara för att de har chansen.

  3. MediocreX on

    Lägg ner med det här tramset!

    Bara för amerikanerna fick för sig att tälta utanför olika universitet behöver inte vi oxå göra det.

    Alltid samma sak. Ska kopiera varenda jävla grej från jänkarna. Samma med black lives matter. Monkey see, monkey do.

  4. Faceless_Deviant on

    Riktigt osmart. Genom att bete sig såhär så bäddar demonstranterna för stämplar som upploppsmakare och gör det mer troligt att en poliskonfrontation sker. Då är det slut med tältlägret och fredliga demonstrationer.

    Utöver det, personen som pratar om yttrandefrihet verkar inte ha den blekaste aning om vad det innebär.

    Riktigt dålig optik. De skadade sin sak idag.

  5. leninshustru on

    Trött som fan på svenskar som ska sitta och bara ’hmm ja väldigt osmakligt beteende de avskräcker vanligt folk från kampen hmm ja jag är sofistikerad och smart’

    Dra åt helvete ni bryr er inte oavsett vad. Bryr ni er när demonstrationer eller liknande är ordnade, enkla och fredliga? Nej. Bryr ni er när de är hetsigare och mer aggressiva? Nej. Det är fan ni som är ’osmakliga’, inte de som faktiskt går ut och försöker göra något för människors liv och rättigheter

  6. Not-ChatGPT-I-Swear on

    [’My father killed the woman after we finished raping her’](https://www.ynetnews.com/article/hkpjnn2ma)

    Det här är vad demonstranterna stöttar och stör politiska möten à la Trumpfans 6 januari över. De tycker våldtäktsmän och terrorister som uppfostrar sina barn till att bli våldtäktsmän och terrorister ska belönas med sitt eget land.

Leave A Reply