Il CEO di Vård viveva in una suite d’albergo – comprava “caramelle uniche”

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/bmnM2q/bodde-i-hotellsvit-for-20-000-skulle-kopa-unika-karameller

di Stolpskotta

1 Comment

  1. Stolpskotta on

    Rubriken gör verkligen inte artikeln rättvisa. Detta är något av det sjukaste jag läst. Niclas Cleverling framstår som en fullständig psykopat och det är helt otroligt att han tror sig kunna komma undan med detta.

    Några utdrag:

    > Parets Mauritiusresa gick på 240 000 kronor, inklusive spabehandlingar, taxiresor och middagar som de angett som jobbrelaterade utgifter. På Seychellerna bodde de i tio dagar på femstjärniga Four Seasons Resort, resan drogs av på företaget.
    > Förklaringarna de lämnat till Skatteverket är att de ville undersöka lyxhotellens befintliga läkarservice inför en satsning på hyrläkare till turistorter – ”Resort Docs koncept”.
    > Något sådant koncept har Medcura dock inte utvecklat, planerat eller jobbat för i semesterparadisen, enligt Skatteverket.

    > De har dessutom dragit av renoveringar i sitt sommarhus, garderobsinredning i sin Östermalmsvåning, hotellvistelser och träningskort på Grand Hotels spa- och fitnessavdelning, samt ett födelsedagskalas för sitt barn.
    > Paret hävdar i svaret till Skatteverket att det sistnämnda handlade om en kickoff för personalen.

    > På en så kallad kunskapsresa till Wien bodde Medcura-ägarna i en svit för 20 000 kronor natten. Resan motiverades enligt dem själva med att de skulle kartlägga behovet av hotelläkare, samt köpa julklappar till sin personal på en lokal godisbutik med ”unika karameller”.

    Artikeln ger fler exempel så man kan ju undra hur mycket som inte upptäckts.

Leave A Reply