“Cos’è che non capisci, brutto subba?”

https://www.expressen.se/kultur/vad-ar-det-du-inte-forstar-din-javla-subba/

di Ankdammen2

24 Comments

  1. ChaoticEvilRaccoon on

    så jävla oseriöst att gå på personangrepp till en journalist som ställer relevanta frågor, han är en publik person så han får faktist tåla att bli granskad

  2. Lazy_Lifeguard5448 on

    “The lady doth protest too much, methinks” är så jävla redditkodat

  3. Traditional_Fee_1965 on

    Han tycks ju bara bli mer instabil för varje år som går….

  4. jugalator on

    Jag vet inte vad det är han tar eller har, men någonting är det ju.

    Besviken över att han drar homokortet helt apropå också. Han som säger att han gillar filosofi och allt skulle få en filosof att baxna över bristen på röd tråd och logik i hans resonemang. Är det någon form av projicering, månne? Att han önskar sig vara något han inte kan bli?

  5. macbanan on

    Bard är pinsam. Han målar upp sig själv som intellektuell och orädd men försöker bara gömma sig bakom massor förolämpningar. Han har helt slutat argumentera.

    Då har jag ändå tyckt hans respektlöshet och brist på vördnad var uppfriskande en gång i tiden. Men det var när han faktiskt också formulerade tankar.

  6. PrudentFood77 on

    jag hade inte förväntat mig något mindre av Alexander 😀

  7. NewAccountEachYear on

    Såg Bard tidigare idag, då på en oväntad Youtube annons där han lägger ut relationen mellan Socialdemokraterna, Moderaterna, SVT och TV4, och hur de samarbetar för att hålla folket borta från makten så de kan utnyttja alla

    Det var Riks, btw

  8. DetBrinnandeHuvudet on

    För en himla massa år sedan, det var när Bard kritade på för Folkpartiet så typ 2008, var jag på en föreläsning och hamnade i samtal med karln ifråga efteråt. Samtalet ledde till diskussion där vi hade olika åsikt, men det var ingen laddad fråga (jag minns inte ens vad det gällde) och jag tyckte att det var väldigt sansat. Helt plötsligt – från ingenstans – började Bard skrika och gråta. Samt hoppa upp och ner av ilska. Det är mitt bestående minne; en gråtande skäggig man som hoppar av ilska, som ett barn. Jag blev helt stum och fick nästan panik, så jag vände på klacken och gick.

  9. Jävligt onödigt att gå till personangrepp helt ärligt, ordvalen är inte på topp heller. Men också, han har ju rätt i sak, varför ska vi straffa alla människor och samarbeten eller affärsverksamhet för att dom bor i ett land där dom har en trasig ledare/regim med skeva åsikter och handlingar? Såklart större chans att dom blir ”smittade” av politiken visst, men också väldigt svårt för en gemene man att göra något åt det.
    Det är som om att en del länder skulle strunta i att göra affärer och samarbeten med Sverige som säljer vapen och annat likande krigsmateriel som indirekt stöttar krig. Eller för att Sverige bevarar vapen på svensk mark åt andra länder, eller för att Jimmie Åkessons parti pudlar gång efter annan, eller när Sverige stod utan statsminister i ett halvår… den här cancelkulturen är ett skämt och journalisterna letar nålar i höstackar för att driva sin agenda.

  10. Affectionate_Fly1387 on

    Han har blivit en helt oaktuell boomer och har inte insett det själv.

  11. Thehandsomeswedee on

    Bard är skön, skiter i vad PK pöbeln tycker 🤣

  12. FortuneSignificant55 on

    Det måste vara väldigt jobbigt att vara Alexander Bard. Hans eget fel, men ändå.

  13. Birger_Jarl on

    Han brukar ha rätt i mycket, men han är så jävla ostabil. Håll käften eller var konstruktiv i svar.

  14. lcnielsen on

    Tyvärr är man tvungen att interagera med honom om man vill ha något att göra med de större öppnare grupperna om zoroastrism på nätet, eftersom att människan är admin typ överallt och läser alla mailinglistor 😩 Vet inte om jag fortfarande kanske är facebookvän med honom på grund av det…

  15. Derpygoras on

    Magstarkt, men han har en poäng. Det är väl inte som att han göder Putins armé genom att arbeta med homosexuella exilryssar.

    Om det nu är på det sättet.

    Eller begär folk att gayryssarna i Estland (som för övrigt är ett av de ställen som fruktar och avskyr Ryssland allra mest) ska åka hem, starta revolution, och störta regimen i Kreml?

  16. Sweet303 on

    Den mannen är en vandrande parodi på sig själv. En jävla seriefigur.

  17. dyllandor on

    Är inte direkt ett fan av Bard men att se till att army of lovers musik kan fortsätta spridas i Ryssland är väl snarare ett sätt att motarbeta Putin på, han är knappast ett fan.
    Ogenomtänkt artikel och sjukt puckad sak att gnälla på.

Leave A Reply