La situazione è emersa a Lund: bottiglie contro ambulanze

https://omni.se/laget-har-skruvats-upp-i-lund-flaskor-mot-ambulans/a/Rz9pnJ

di KorvMedBros

7 Comments

  1. OrionAntergos on

    Fyfan för att vara polis i det här landet, all heder till er!

    EDIT: blåljuspersonal överlag ska väl tilläggas, så otroligt viktigt jobb som får så mycket oförtjänt hat och våld mot sig.

  2. MingWree on

    Kan ni tänka er att bo i Sverige och bry sig så pass mycket om en konflikt i ett annat land att man är villig att kasta flaskor mot svensk ambulans? Någonting har fan spårat ur rejält! Hoppas verkligen inte att ambulanspersonalen satt i eller var i närheten.

    Det är nästan så att man kan tro Sveriges välmående och svenska intressen kommer i andra hand för vissa av dessa demonstranterna. Kan det kanske vara så att man inte ens betraktar sig själv som svensk, och/eller till och med föraktar Sverige och svenskar?

  3. According_Glass_1030 on

    är så ofantligt trött på detta, både judar och palestinier. ni har bråkat i 1000tals år och kommer göra det för alltid enligt min gissning

    men sluta ha eran dryga medeltidskonflikt i sverige, skjut ihjäl varandra stå på en lång rad i en öken eller något och gör upp som hederliga män men jag är bara så trött på hur alla förväntas ha en åsikt åt det ena eller andra hållet om en religiös konflikt som ingen ens vill lösa

    Gör som EU och skapa en allians eller något istället

  4. Jag skickar en virtuell T-bag till all dessa demonstranter, palestina och israel.

  5. Ill-Room-4895 on

    Straffet för sabotage mot blåljusverksamhet har skärps på senare tid.
    Straffet är numera fängelse i upp till 4 år.
    Om brottet är grovt är straffet fängelse lägst 2 år och högst 18 år, eller på livstid.

  6. fiendishrabbit on

    Alltså. Jag kan på ett sätt förstå om folk kastar saker mot polisen (även om jag tycker att det är superkorkat), de är symbolen för ordningsmakten.

    Men ambulans och brandkår? För fan. De gör ingenting annat än att hjälpa människor.

    P.S: “Hela Skåne hatar polisen” är också ett så korkat slagord. Dvs autonom vänster (personer som är så långt ute på hästskons ytterkant att de är verklighetsfrämmande).

Leave A Reply