Qualcun altro l’ha visto sui cortometraggi di YouTube? È vero? Sembra un po’ troppo schietto anche per SD



https://v.redd.it/sn2gkli3ir3d1

di grymtgris

31 Comments

  1. Intelligent_Will_941 on

    Har du inte läst nån nyheterna om trollfabriken?

  2. ElNakedo on

    Nä, men det är ju bra att de är öppna med avsändaren för en gångs skull. Sen är ju det här rätt så mycket i linje med deras valvideos de senaste två decennierna.

  3. Jag är nöjd så länge de fortsätter med reklam som bara går hem hos de som redan bestämt sig för att rösta SD

  4. AlternativeUse6191 on

    Den ligger på deras officiella Instagram också, så det är absolut på riktigt. Tidögänget har som bekant lagt i en extra växel på rasismen på sistone.

  5. ClassNext on

    dom ser “läskiga svarta människor”, men jag ser doktorer, ingenjörer, filosofer och doktorer

  6. Det som är så kul med SD:s reklamer är att personerna de filmar med stor sannolikhet själva skulle rösta på SD.

  7. Forsaken-Link-5859 on

    Korkad film, de gör ju inget olagligt direkt. Nej smutsigt och då har jag ändå röstat på de en gång, pga att de övriga partierna var så kassa då

  8. unclefocus on

    Bra, låt dem visa öppet vad de tycker så att den stora massan förhoppningsvis avstår från att rösta på dem. Vi är många som vetat om från början att SD bara är skinhead nassar som tagit på sig kostymer. Inget mer.

  9. Tomteseal on

    Masken har fallit av sen länge nu. Lika bra, finns inget att gömma sig bakom längre.

  10. Then-Tumbleweed3437 on

    Helt utan kontext. Gänget kanske är på väg till fotbollsarenan. Hur som helst hade jag inte velat att min dotter skulle korsa deras väg.

  11. Character-Crab7292 on

    Jomen rätt tydigt ett försök att spela på rädsla och jag tror inte de hade kunnat komma undan med lika osminkat budskap för några valrörelser sedan. Men där har vi ju sett övriga partier närma sig där SD stod då, varpå jag antar att de ser ett behov av att sticka ut mer?

    Oklart vad grabbarna i videon gör, men det upplevs ju lätt som hotfullt med en stor massa grabbar som närmare sig under rop. Ger helt klart en “invasions känsla.” Här jävlar kommer de skränande massorna, upp med muren!

  12. Faceless_Deviant on

    SD är väl inte direkt kända för sin subtila touch?

  13. Flaky_Choice7272 on

    De lägger dessvärre ut detta och massor andra liknande videoklipp på deras officiella Youtube-kanal.

  14. Necessary-Victory394 on

    Ser ut som den svarta/mörkhyade motsvarigheten till ditt average svenska hulligangäng som glider runt på gatorna vid ett allsvenskt derby. Vet varken ursprung eller kontext kring denna skönhet till klipp men pack är pack oavsett hur du ser ut i mina ögon

  15. LordMuffin1 on

    Ser definitivt ut som en SD reklam eller en reklam SD sprider genom anonyma konton på olika sociala plattformar (om man tar bort slutet och ändrar till något med Europa istället).

  16. Starwarsmannem on

    Snart ser vi väl videon på när en illegala invandrare går runt nakna och drar i sin slang. 🥶

  17. Desire-Protection on

    Är det så svårt att ta en screenshoot och sedan göra renverse image?

  18. mmpielul on

    Är det inte ironiskt att denna 8-bits touch med retro är skapad av infiltratören i Kalla Fakta? Eller missförstod jag och det var någon annan på kontoret som kom med idén?

  19. reindeerman214 on

    Jag har absolut inget emot att man visar en verklighet men jag har jävligt mycket emot att man använder en viss typ av verklighet för att sprida skrämselpropaganda som konstant misstänkliggör en enda specifik grupp.

    Det är exakt vad detta är. Det är en sak att arbeta för integration men det är en helt annan sak att lägga upp en video där man skrämmer folk till att stänga hela folkslag ute.

  20. Dysterqvist on

    ”Det är inte rasism, jag bara antyder att vi ska bygga en mur som håller borta mörkhyade på skämt och satir!!! Dessutom har vi inte valt den videon för att de är svarta, det bara råkade vara så! Det är ni som är rasister!”
    – Charlie Weimers, kristen Sverigevän

  21. brrrapper on

    In your face för SD? Det här är partiet som stod och sa sieg heil i livesändning under valvakan…

  22. Gurkanna on

    Hjääälp!!! Svarta människor som går på en gata, så himla farligt!!!! – random sd-are.

    En annan är ju en vit kvinna som jobbat i Afrika och gått hem mitt i natten ensam genom ghettot, men så är jag ju inte en fragil liten snöflinga.

  23. Safe-Possible3611 on

    Bara en annan dumhet man tilltalar röstberättigade genom. Ingen större skillnad från “vi gillar olika”, floskler å skitsnack.

    Se det som ett symptom på hur korkade röstberättigade är och demokratins misslyckade.

  24. Jackhammer_J on

    Sett varianter på samma reklam. Dem vill att man ska tro att detta är vad invandring är… Så fruktansvärt manipulativa. Detta är också kort efter kalla fakta dramat.

Leave A Reply