Biden sulla Svezia nella Nato: “Ce l’ho fatta”

https://www.expressen.se/nyheter/varlden/biden-om-sverige-i-nato-jag-gjorde-det/

di enfaldig

7 Comments

  1. SmokinDatKush420 on

    Det behövdes en amerikansk president som både var villig att vrida turkiet och ungerns armar, samt en president som inte har positionen att småländer kan offras mot deras vilja för att smeka Kina/Ryssland medhårs, vilket tyvärr är vanligt förekommande I USA. Tack Biden!

  2. fiendishrabbit on

    Alltså, sure. Hade det varit någon klåpare som satt i Vita huset (som en del f.d. amerikanska presidenter) så hade Turkiet och Ungern fortfarande mögat runt. Turkiet är en skurkstat som inte gillar Sverige pga hur mycket Sverige har stött Kurderna (och till en viss gräns Armenien). Ungern (under Orban) hade älskat att sabotera så mycket som möjligt då Orban är en Putin-älskare.

    Det hade krävt antingen enade saktioner frÃ¥n EU…eller att USA använder sin ekonomiska och politiska makt för pÃ¥tryckningar. SÃ¥ Biden har nog gjort mer än Sveriges regering har.

  3. Kasta4711bort on

    Enligt artikeln så övertalade han Magdalena Andersson. Det är en intressant uppgift. Det satt som bekant långt inne för S att vända i NATO-frågan. Exakt hur den processen förlöpte har väl aldrig blivit känt?  

  4. mutantraniE on

    Biden är en senil gammal idiot, det enda han gjorde var att inte vara den Putinkramande patologiska lögnaren Trump, för med honom vid rodret hade nog inte NATO sett så attraktivt ut.

  5. Det var väl egentligen Putin som gjorde det. Hade han hållit sina feta korvfingrar borta från Ukraina hade vi fortfarande varit neutrala.

Leave A Reply