All’improvviso eri liberale

https://i.redd.it/zgopb1bh5j5d1.jpeg

di HumanRepublic9386

14 Comments

  1. Aintandsmall on

    Frågan är ju ändå om EU ska styra över ditt lands lagar eller inte. Egentligen.

  2. bubblanthediamond on

    Höj gränsen för EPA-körkort till 1000 år.

  3. FuriousBureaucrat on

    Röstar inte L men jävlar vad allt ändå blir som de tycker tillslut (Nato, kärnkraft, gårdsvin, avregleringar) och snart EMU och höjd epa ålder.

  4. rakosten on

    Ett steg i rätt riktning vore annars att förbjuda ljudanläggningar i a-traktorer.

  5. dyllandor on

    B körkort för att köra traktor på vanliga vägar så länge det inte är specifikt i jordbrukssyfte, typ mellan olika fält och liknande.

  6. sandwichesareevil on

    Jag är inte ens sarkastisk när jag säger att det inom politiken finns en åsiktskorridor gällande a-traktorerna. Helt absurt att hela det politiska etablissemanget vill behålla dem för att vara nere med kidsen (som inte ens får rösta). Jag vet att jag använder mig av anekdotisk bevisföring nu, men nästan alla bilister jag pratar med vill ha bort dem.

  7. SickRanga on

    De var en annan femma förut när de endast körde en gammal Volvo duett man var tvungen att vara en raggar- Macgyver för att starta den. Idag har varenda ungjävel typ en Porsche Cayenne med varningstriangel, bilköer varje dag påväg hem från jobbet.

  8. Septon-Meribald on

    Alltså, är det här verkligen en knäckfråga för unga? Jag kan fatta att typ tidöpartierna och C gillar lantisgrejer, men de rödgröna? Detta måste bero på nån jäkla undersökning som säger att unga gör detta till sin fråga nummer ett.

  9. Jacknurse on

    Jag vill inte höja åldern för EPA-körkort. Jag vill förbjuda dem!

  10. Bannlys EPA. Majoriteten av Folket som kör dem har trimmat dem så att det är en vanlig bil. Ska vi låta 15åringar köra bil eller!?!?

  11. PandaPo0 on

    Poängen med detta valet är att vi ska försöka få bort mängden EU har att säga till om över Sverige. Varför är det inte bäst att låta Svenskarna själv välja vilken ålder?

  12. cougarlt on

    I stället för att höja åldersgräns bör man förbjuda EPAor helt och hållet. Moppebilar är inget problem, de tar inte mycket plats och kan köra 50 km/h. Ungdomar kan köra dem så mycket de vill för min del. Problemet är själva EPAor som kör max 30 km/h på högtrafikerade allmänvägar, och 20 bilar inklusive 2 bussar måste hänga efter dem då det inte finns möjlighet att köra om dem. Drabbas massa av andra människor som nog inte hinner byta buss eller kommer till jobbet/hem försenade.

Leave A Reply