Quando, dopo essere arrivato al lago, ho visto un uomo anziano con una grande immagine di Tis sul petto, ho alzato le sopracciglia e l’ho sgridato, ma questa persona con un orientamento non solo verso 4 direzioni del mondo mi ha mandato in tilt . Cosa farne, se non voglio affrontare uno scontro fisico con la bestia?

https://i.redd.it/fot14ilobqbd1.jpeg

di jankirazov

17 Comments

  1. Livid_Resolution_480 on

    Že sa takí kokoti neboja to ešte ukazovať na verejnosti.

  2. M38zTheNitrogen on

    Ľudia s takýmto tetovaním (ale aj názormi) by mali ísť do väzenia. Neviem či by sa to Waffen SS nedalo brať aspoň za pokutu.
    Za pokus by to stálo. Nechápem ako sa ľudia stále nepoučili z histórie a stále hľadia na Tisa (tým pádom aj 3. Ríšu) ako na nejakého mesiáša, ktorý zachránil Slovensko pred maďarmi, zánikom a židoboľševizmu.

  3. m_entp_programmer_92 on

    Nauč sa byť v prvom rade tolerantný aj Ty 😉

    Je to jeho telo, jeho rozhodnutie, za jeho peniaze a to, že sa mu snažíš progresívne miešať do toho, čo si smie alebo nesmie dať vytetovať je jediná forma potláčania práv a slobôd, ku ktorej tu dochádza. Pevne verím, že p. Fico sa nebude donekonečna len prizerať a zruší príslušnú legislatívu.

  4. VicariousCinnamon on

    Stavil by som dost vela penazi na to, ze tento ubermensch oznacuje Ukrajincov za fasistov

  5. coffeetabs on

    Ísť do konfliktu s ním je podobné ako pretláčať sa s rýchlikom. Načo si kaziť deň, pozri sa na neho – každý vidí , že je debil. V prípade vojny by bol prvý, ktorý by v utečeneckom tábore v Rakúsku nadával na vládu, Čaputovú a podobne.

  6. wise_skeptic on

    Ak sa bojíš mu dať dropkick na solár tak môžeš ticho sedieť a šúchať nohami

  7. Easy5840 on

    Najlepšie je sa na to v*srať. Štát by ho mal zavrieť a bol by pokoj.

  8. ludskatroska on

    Toto je hrozné a odporné a mal by ísť podľa vás do basy.
    Keď na internete ľudia fandili človeku ktorý strieľal do premiéra a budú za to zavretý tak zrazu sme na ceste ku diktatúre.
    Vyberte si

  9. Zealousideal-Trade10 on

    Prototyp arijskeho nadcloveka. Ale, ale, ale na Ukrajine su Banderovci, fnuk…

  10. PotejtoHet on

    Ja byt tebou tak by som mu zagratuloval a poďakoval. Vďaka takým ako ste vy ssatu máme “tak dobre”

  11. TheGrimMelvin on

    Ja mám strašne rada, že väčšinou si takíto ľudia myslia, že práve oni by boli tá nadradená rasa. Pritom by zrejme Nemcom leštili topánky a skončili buď niekde v pracovnom tábore alebo v inom tábore…

  12. Palo_FishfaceGames on

    Este je aj moznost nestarat sa do toho, co si ini ludia myslia a co povazuju za spravne. Keby som sa zavzdusnoval nad kazdym bielym s vytetovanym hakovym krizom (kosakom a kladivom, duhovou vlajkou,…)!! alebo nad kazdym cernochom s vytetovanou hlavou pantera, ktorych som v zivote stretol, tak nerobim nic ine. Navyse, moze to byt 20rocna kerka a jej majitel dnes svet vidi inak.

  13. JinxedMelody on

    Uf. Ja by som asi volala políciu. Nie je to nezákonné???

  14. Ill-Caregiver9238 on

    Takých kokotov bolo dnes na futbale habadej. Chodím na Slovensko raz za rok, a keďže mám rád futbal tak skočím na jediný dostupný a to bol Slovan a jeho slávne predkola. To čo tam človek uvidí už len pri nákupe listka, no konečná.

Leave A Reply