L’opposizione cercherà di impedire l’adozione di un’unione civile e nemmeno l’LSDP sosterrà il progetto

https://www.lrt.lt/naujienos/lietuvoje/2/2321316/opozicija-sieks-uzkirsti-kelia-civilines-sajungos-priemimui-projekto-nepalaikys-ir-lsdp

di jatawis

9 Comments

  1. shadowban-this on

    Iš 2020 lsdp programos: LGBTI asmenų teisės. Priimsime partnerystės įstatymą,
    leidžiantį vienalytėms poroms įteisinti savo šeimyninius
    santykius. Skirsime deramą dėmesį kovai su neapykan-
    tos nusikaltimais, nukreiptais prieš LGBT asmenis, taip
    pat kitomis socialinės ir institucinės diskriminacijos šių
    asmenų atžvilgiu formomis. Vykdysime šalies europinius
    įsipareigojimus ir teisiškai reglamentuosime dar 2001 m.
    Civiliniame kodekse numatytą galimybę translyčiams as-
    menims pakeisti savo lytį ir teisinį lyties pripažinimą

  2. Socdemai isverstaskuriai, fu. Dar paskui stebisi, kodel progresyvus zmones uz desiniuosius balsuoja.

  3. spaliusreal on

    Karlas Marxas užsiminė apie tai, jog visų mirusiųjų kartų tradicijos, kaip slogutis, slėgia visų gyvųjų protus. Kalbant apie LSDP, čia yra visiška tiesa – kur jie 2020 m., pasirašydami savo programą, kurioje palaiko LGBT žmones, padarė sau šiokią tokią problemą: jei palaikytų projektą, jie bent iš dalies palaikytų ir konservatorius. Kokia tragedija! Ką iš vis manė programos sudarinėtojai 2020 m.?

    Jie kalba apie tai, jog jie nenori dalyvauti politiniame žaidime. Bet tuo pačiu metu, jie bando ir jau ilgą laiką, kaip galima daugiau kovoti prieš konservatorius, negu kovoti už savo tikslus. Partnerystė yra tik vienas sindromas šios apgailėtinos ligos, kurios jie kažkaip neatsikrato. Jiems geriau špygą parodyti konservatoriams ir jiems įkasti, nei įvykdyti savo pačių programą.

    Nenustebčiau, jei LSDP, kai jie laimės rinkimus, eis į koaliciją su skvernelistais ir valstiečiais vien tam, kad jokiu būdu dabartinė valdančioji koalicija neturėtų jokios įtakos ateityje. Didžiausia jiems problema galbūt net ne konservatoriai, o Laisvės partija. Senų komunistų oligarchų pilna partija negali pakęsti, kad visuomenės budulių, senų komunistų, kurie visi nemėgsta gėjų ir vadinamos genderizmo politikos, palaikant civilinės sąjungos įstatymą, nebesugėbės pritraukti balsuoti už juos. Būtent ta dalis visuomenės, kuri yra nusiteikusi prieš konservatorius yra ta, kurią LSDP nori pritraukti. Svarbiausiai laimėti rinkimus, iškovoti galią, nesvarbu kokia kaina.

    Atleiskite, bet čia turiu padaryti palyginimą su V. Leninu. Jis, kaip ir socialdemokratai, buvo didelis pragmatikas, kuriam patekti į valdžią buvo daug svarbiau, nei kurti ką nors savo. Menševikus, socialrevoliucionėrius galima sušaudyti vien dėl to, jog eitų patekti į valdžią. Neabejoju, kad LSDP, išgirdusi kritiką jų „pragmatine“ politika, teigs, jog tai rodo kairiųjų nevieningumą ir per daug radikalią kairę. Leninas taip pat tą patį sakė! Jam tie, kurie pasipriešino tarybų uzurpavimui, demokratijos panaikinimui ir Kronštadto sukilimo numalšinimu, buvo ultraleftistai, kurie tiesiog nesuprato, kad reikia bet kokia kaina patekti į valdžią ir sukurti kažkokią kairiąją valdžią. Stalinas tokią logiką pratęsė iki aljanso su Vokietija.

  4. zauliuz_ on

    rinkimams komuniagos ruošiasi, populistiniai sprendimai dabar privalomi, nes nerinks kaimiečiai.

  5. Iluminiele on

    Su ta partneryste kaip su stadionu Vilniuje. Kiekvienais metais atrodo, kad gal šiais metais kažkoks proveržis bus pasiektas. Bet kiekvienas proveržis yra žingsnis atgal. Jau atrodo valdančioj koalicijoj Laisvės partija, nebeįmanoma sušikt šito reikalo. O tada tik pyst ir žiūrėk pradedam ne tik kad iš pradžių, bet dar iš minuso išlipt reikia. Išsirinksim partijas, kurios net girdėt nenori apie partnerystę kažkokią. Į Europarlamentą jau išsiuntėm Petrą, kuris yra už tai, kad vaikų reikia turėt kiek Dievulis duos ir draust bet kokius abortus. Jis už tradicinę šeimą. Ne kažkokią neotradicinę, bet už tikrai, rimtai, seną gerą tradicinę, kai vyras užstato sau į dukras tinkančiai moteriai vaiką, tada jie abu siuntinėja vienas kitą nx ir vaikas tėvą pamato per šventes♡

  6. polygondwanalandon on

    Krc uzpisa ant kiek jie nori nieko nepadaryt niekam. Literaliai, kiekviena kart jie griauna o ne bando kazka gero sukurt. Suskiai

  7. Ant tiek šitas įstatymas gyvena jų galvose rent free. Jau atsibodo, kai skiriama tiek daug jėgų jo draudimui ir tik parodo, kiek daug kvailių ten yra. O LSDP yra supisti dviveidžiai, kurie nesugeba būti normaliais socialdemokratais. Galėtų persivadint į “dar viena partija apie nieką”.

Leave A Reply