McDonald’s ha perso completamente il contatto con la realtà

https://i.redd.it/1w2jaejeumdd1.jpeg

di Athelstan321

8 Comments

  1. AuthorizedShitPoster on

    De har inte tappat det lika mycket som någon som, inte bara har en McDonalds app, utan dessutom har notiser aktiverat.

  2. WhoAmIEven2 on

    Detta är varför jag inte hade kunnat jobba inom reklam. Jag jobbar med översättningar som projektledare, och en av mina kunder är en reklambyrå.

    Texterna de skickar oss är så pinsamma att det inte är sant. Det verkar som att reklambranschen i stort handlar om att skriva så pinsamma texter som möjligt. Sen alla, dessa, jävla, emojis. De kan inte skriva ett copy-inlägg för sociala medier utan att halva inlägget ska bestå av fula gubbar och ikoner. Sen några fula hashtags på det.

  3. ”Bara”…. Snabbmaten är nästan lika dyr som restaurangmaten

  4. tantis_the_pig on

    Fattar verkligen inte sånhär reklam. Vem riktar dom sig till egentligen? Tänker mig att ingen äldre än typ 12 skulle tycka det här var nice, och 12 åringar brukar ju inte ha särkilst mycket pengar. Känns som en konstig strategi bara?

  5. lucyANDwavy on

    Det skulle behövas sättas in prisregleringar mot många stora företag. McDonald’s, Max, Sibylla och Burger King äger hela hamburgare marknaden och det skulle inte förvåna mig om det håller på med samordnad prissättning, trots att det är olagligt.
    En högerregering är generellt sett mindre benägen att införa prisregleringar jämfört med en vänsterregering. Högerorienterade partier har en mer marknadsliberal syn på ekonomin. De betonar individuell frihet, minimal statlig inblandning och företagsfrihet. Vänsterorienterade partier tenderar att vara mer benägna att reglera marknaden för att skydda konsumenter och arbetstagare.

Leave A Reply