Bob Fajko: “La Slovacchia non intende essere ostaggio delle relazioni ucraino-russe e la decisione del presidente ucraino significa che la raffineria Slovnaft appartenente al gruppo ungherese MOL riceverà per la lavorazione il 40% in meno di petrolio di quanto necessita.”

https://www.ta3.com/clanok/949695/fico-volal-so-ukrajinskym-premierom-smyhalom-zaradenie-lukoilu-na-sankcny-zoznam-je-nezmysel-hovori-premier

di GPwat

6 Comments

  1. Key_Wrangler_8321 on

    Slovensko je rukojemníkom ruska od roku 1968 a nikdy neprestalo byť. Celý život na Slvoensku podlieha tomu, čo sa rusom a rusku páči. Kým v rusku neexistuje státisícová komunita a organizácia velebiaca Slovensko, na Slovensku existuje taká, ktorá rusko a rusov velebí. Slováci si lepia ruskými názvami a vlajkami slovenské autá. Boli sme podrobení a nemôžeme z toho vonku. Politici robia zákony a rozhodnutia v súladee s ruskými názormi a ich zákonmi. Ak toto nie je byť rukojemníkom, tak už nič iné.

  2. bughunterix on

    Slovensko je rukojemníkom Fica a jeho hlúpej zahraničnej politiky.

  3. Ale pozrime ho zlatucha jak sa bude bit za madarske zaujmy ❤️

  4. ZahryDarko on

    Dúfam, že UA toho krivonohého goblina na tej rope dobre poťahá. Avar potrebuje tvrdú lekciu za spolčovanie sa s nepriateľom a ak sa s ním má zviesť aj Deravý, tak nech.

  5. Citizen1047 on

    > “Slovensko nemieni byť rukojemníkom ukrajinsko-ruských vzťahov a rozhodnutie ukrajinského prezidenta znamená, že slovenská rafinéria Slovnaft patriaca maďarskej skupine MOL, bude dostávať na spracovanie o 40 percent ropy menej ako je potrebné,“ povedal Robert Fico.

    LOL a ti je jeho tupci mu to stale zeru … Celkom zaujima co s tym urobi ? To ze rafineria bude spracovavat o 40% ropy menej doslova znamena ze sme rukojemnikom !…

Leave A Reply