7 Comments

  1. Bbrasklapp on

    Vårdpersonalen jublar? Tack för att ni köpte konst för 100 miljoner i stället för att satsa på löner!

  2. Kallehoe on

    >Det har varit ett jättestort projekt att ro i land och väldigt ärofyllt, säger Nilsmagnus Sköld som har huvudansvaret för konsten i nya sjukhusbyggnaderna.

    Helt jävla onödigt är vad det är!

    Köp in från en jävla loppmarknad, lokala konstnärer (för ett rimligt pris), köp snygga ramar och be eleverna i skolorna måla ett tema, typ “hälsa” eller “lycka”.

    Blir rent utav förbannad när man ser sånt här skatteslöseri.

    Håller med Markus Allard mer och mer, politiker bara flyttar någon annans pengar till sina vänner och vänners vänner genom konst och hittepåjobb. Transferiatet så fint kallat.

  3. SpudroSpaerde on

    Han kan förstå att det sticker i ögonen men istället för att ändra lagt beslut så kör han på med sitt älskade prestigeprojekt? Mina känslor inför detta kan inte luftas utan att städarna plockar bort mig.

  4. Bra att man satsar på att pynta för att få bort den tråkiga beiga sterila sjukhuskänslan, men 100 miljoner låter absurt mycket. Även 10 miljoner hade spontant låtit mycket.

    Men får hoppas detta är en långsiktig grej som får stå i 30 år eller mer. Utslaget över den tiden låter kanske 3,3 miljoner per år inte så mycket.

Leave A Reply