2 Comments

  1. >Sunt multe astfel de istorii. Victimele care au rămas să trăiască cu rușinea, pe când hărțuitorii își continuă viața de businessmani, podcasteri și soți perfecți pe Instagram. Eu știu că această istorie nu va stârni proteste în masă și bulversare din partea internauților. Dar poate va ajuta alte femei și victime a hărțuirii să prindă putere să-și confrunte hărțuitorii. Cel puțin sper să nu se mai simtă singure în această experiență. E atât de important să credem victimele cazurilor de hărțuire și să fim indignate, chiar bulversate. Acest comportament nu trebuie să devină normalizat. Poate așa vom supraviețui. Așa vom face primul pas, vom începe să credem victimele și nu vom mai ajunge să citim noutăți cu femei ucise de parteneri sau soți.

  2. Dragi femei,

    Vreau să vă spun că sunteți incredibil de puternice și curajoase. Ați trecut prin momente extrem de dificile, iar faptul că sunteți aici astăzi este o dovadă a rezilienței voastre extraordinare. Durerea și trauma pe care le-ați experimentat sunt reale și nu trebuie să le înfruntați singure. Este important să știți că există speranță și vindecare, și că meritați să fiți ascultate, respectate și iubite.

    Nu sunteți definite de ceea ce vi s-a întâmplat. Identitatea voastră este mult mai mare decât acele momente de suferință. Curajul vostru de a continua să trăiți, să sperați și să căutați vindecarea este remarcabil. Fiecare pas pe care îl faceți spre recuperare este un triumf.

    Nu uitați că nu sunteți singure. Comunitatea și sprijinul celor din jur pot face o mare diferență. Este în regulă să cereți ajutor și să acceptați sprijinul celor care vă iubesc și vă susțin. Vă încurajez să vă conectați cu organizații și grupuri care oferă suport pentru supraviețuitori ai abuzului sexual.

    Sunteți valoroase, importante și demne de respect. Vindecarea este un proces și, deși poate fi lung și dificil, fiecare pas înainte este un pas către o viață mai bună. Aveți dreptul să vă simțiți în siguranță și să fiți fericite.

Leave A Reply