Qui gli attivisti manifestano davanti alla casa del giornalista, accusato di sostenere il genocidio

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/har-demonstrerar-aktivister-utanfor-reporterns-hem-anklagas-for-att-stodja-folkmord

di NedFlanders9000

4 Comments

  1. NedFlanders9000 on

    SKÅNE

    Här demonstrerar aktivister utanför reporterns hem – anklagas för att stödja folkmord
    Publicerad idag 16:41
    Demonstranter stod utanför Sydsvenskanreporterns bostad och anklagade henne för att stödja folkmord. Men tidningen kommer inte låta händelsen påverka sina publiceringar.

    – Vi tänker inte låtas oss skrämmas eller tystas av någonting, säger Jonas Kanje, ansvarig utgivare och chefredaktör på Sydvenskan.

    På torsdagskvällen samlades demonstranter utanför journalistens hem. De protesterade mot den granskning som publicerats under de senaste dagarna.

    – Det är ju väldigt allvarligt att det handlar om en en manifestation mot en enskild medarbetare utanför hennes bostad, säger Jonas Kanje.

    ”Vi är här och hälsar på. Och vi kommer hälsa på fler gånger för hon förtjänar det”, skrek en demonstrant i megafon på gatan utanför Sydsvenskanjournalistens hem.

    Säkerhetsåtgärder efter granskning
    Granskningen handlar om att det förekommit dubbla budskap mellan svenska och arabiska slagord i Palestinademonstrationer i Malmö. Efter reaktionerna och demonstrationerna, har tidningen nu vidtagit säkerhetsåtgärder.

    – Exakt vilka åtgärder vi genomför kan jag inte gå in på. Men tyvärr har vi en viss vana av hat och hot mot våra medarbetare, säger Jonas Kanje.

    SVT Nyheter Skåne har pratat med en demonstrant, som inte deltog i manifestationen utanför journalistens hem, men som berättar att rörelsen är delad i synen på protesten mot Sydsvenskanjournalisten.

    ”Kommer inte påverka vad vi publicerar”
    Jonas Kanje menar att demonstrationen syftar till att skrämma och tysta journalistiken. Men denna händelse kommer inte förändra vad tidningen publicerar eller granskar i framtiden.

    – Vi kommer fortsätta att utföra vårt arbete på samma sätt som tidigare. Vi får inte låta oss skrämmas. Vi får inte vika oss, säger Jonas Kanje.

  2. Akillesursinne on

    Hahah tänk att man kan bli så sura över att man berättar om vad personerna, som nu står utanför reporterns hem och är hotfulla, faktiskt sa 😀 Så otroligt illasinnat, fegt, och dubbelmoraliskt. Och tragikomiskt med.

  3. Justice_beaver95 on

    Det hjälper inte mycket att bara demonstrera i ett helt annat land om en konflikt på andra sidan jorden. Om folk verkligen vill påverka så måste man åka ner och faktiskt delta i kriget.

Leave A Reply