Agnes Wold riceve il premio della vergogna Rosa Thistle della RFSL

https://www.tv4.se/artikel/1CCqWewmyN9mC1jTi8WER1/agnes-wold-far-skampris-foer-att-ha-motarbetat-nya-koenslagen

di enfaldig

17 Comments

  1. Hon är en linslus Agnes, dyker upp och uttalar sig om allt möjligt och får representera expert i en rad frågor. Själv kan jag ingenting om könslagen så jag håller käften istället.

  2. Acceptable-Acadia545 on

    1 Dela ut skampriser är inte direkt så humanitärt. Ska de klaga finns det kända idioter som Putin, Nordkorea, Iran och Islam som kanske är ett större problem för lite folk… Varför ta någon okänd människa.

    2 Vem är Agnes och varför bryr någon sig? Vad ska någon tant kunna göra?

    3 Är det allas skyldighet att arbeta för och uppmana, kämpa för andra människors idear nu? Varför får inte Margot Svenne priset för hon inte kämpat för dvärgarnas mörka strumpsniffar förening?

  3. catchydude on

    Riktigt dålig är hon behöver uppmärksammas mer när folk använder henne som ”expert”

  4. hallonlakrits on

    Sitter RFSL på expertis för att uttala sig om det hela? I så fall vill man ju höra vad de vetenskapligt baserade argumenten är, och inte tarvliga pris till folk som säger saker som de inte vill ska höras.

  5. Forsaken-Link-5859 on

    Well, hon ser rosa ut. Själv håller jag mig borta från denna shitshow, men respekterar de som deltar, båda sidor.

  6. soleilpower on

    Tycker hon är självutnämnd expert på det mesta och rätt störig. Men i detta område måste jag hålla med henne. Tummen upp för Agnes

  7. Aintandsmall on

    Vet inte men problemet för mig när frågan var i farten var inte vad alla hade för åsikter hit och dit och att det blev ett spektakel när Ulf Kristersson surrade i en intervju. Utan att transpersoner som frågan faktiskt handlade om inte fick så mycket plats alls.

  8. orphan_banana on

    Har haft svårt för henne ända sedan jag först hörde henne uttala sig i ett område utanför sitt expertisområde. Hade missat uttalandet om könstillhörighetslagen, men tycker det är lite kul/bra att någon sorts markering görs mot henne.

  9. Vad fan är RFSL för en mobbarorganisation som delar ut skampriser och larvar sig

  10. TheDrunkenSwede on

    Lyssnat på henne ibland i p1. Tycker hon verkar ganska vettig för det mesta. Lite kontroversiell och ibland har det låtit lite på gränsen.

  11. SthlmGurl on

    Förlåt Agnes men hur fan tystas du av att folk lyfter upp dig som idiot? Eller ska alla andra vara tysta för att du ska få prata över folk, i ämnen du inte kan, för att diktera andra människors livsvillkor?

    Kärring.

  12. Jag tycker att man ska vara försiktig att uttala sig om det man inte förstår. Jag tycker också att man ska förespråka en öppen debatt.

  13. Exciting_Swordfish16 on

    Man ska givetvis se till minoriteters intressen. Men inte om det sker på bekostnad av majoriteten. Det har redan varit flera påstådda transkvinnor inom idrotten som har tagit faktiska kvinnors platser. Jag vill även dra mig till minnes att kriminella transkvinnor har gjort livet surt för intagna faktiska kvinnor på ett sätt som generellt sett bara män har fysik nog att göra. Att det hände en gång var liksom en gång för mycket. 

Leave A Reply