Vita balneare in pieno svolgimento sulla spiaggia paradisiaca “chiusa” di Simrishamn

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/badlivet-i-full-gang-pa-avstangd-paradisstrand-i-simrishamn

di sansrom

6 Comments

  1. Någon som varit där eller i närheten som kan säga om ”full gång” är som under ett vanligt år? Känns så sjukt osvenskt att trotsa skyltar, så jag skulle bli förvånad om det är lika mycket drag som tidigare.

  2. Fanastik on

    Stockholmare som flyttat ner till Österlen och brer ut sig..

  3. fiendishrabbit on

    Så jävla sjukt att man måste åka till precis den stranden trots att den är avspärrad när 75% av sträckan mellan Simrishamn och Åhus är prima sandstrand.

  4. bjartrfjolnir on

    Det är väl samma typ av egocentriska människor som absolut skulle grilla vid extremtorkan 2018. Frågan är varför Länsstyrelsen inte upprättar ett formellt vistelseförbud.

  5. magicmike659 on

    Skyltar brukar sällan hjälpa när de gäller stränder. Är det varningsskyltar för algblomning så åker folk likt förbannat till stranden å klagar sedan på Facebook att de blivit sjuk.

  6. Polisskolan3 on

    Efter att ha sett inslaget är det inte helt klart för mig varför den är avstängd. Om det är för att på något vis skydda naturen från turister så är det olämpligt att gå dit. Om det är för att kommunen är rädd för att någon ska skada sig så tycker jag det är upp till var och en om de vill ta den risken.

Leave A Reply