Non sono molto esperto di politica, sapevo che al governo venivano eletti pezzi grossi, ma questo è quello che sta succedendo. Non sono al potere da nemmeno un anno. Dopo 4 anni questa terra sarà una terra desolata

https://i.redd.it/enfj8evq2fhd1.jpeg

di Marcelo1995211

4 Comments

  1. Zachvilu dojde u/Glorious_Slovakia a vysvetli ti, ze za to vlastne moze opozicia.

  2. ryuStack on

    Veru dlho nečakali a hneď po voľbách sa dali do práce. Čistky, vláda idiotov, nepotizmus. Stojíme pri rozklade krajiny. Pred rokom som sa bil do hrude, že ja nebudem zbabelec a neodídem, inak tu neostanú dobrí a schopní ľudia. Teraz som tým zbabelcom a chystám sa do riti odtiaľto.

  3. Phaedroth on

    Nakoľko je náš systém tvorby legislatívy postavený takýmto spôsobom, tak po voľbách bude možné to rovnako rýchlo opraviť, ako to Fico pokazil. Problém je, že najprv tie voľby treba aj vyhrať, tzn. zostaviť vládu – a to bez trójskych koňov, ako bola Sme Rodina.

  4. Cute_Organization682 on

    Je neskoro! Sanca bola no ostala nevyuzita, aj kvoli nacasovaniu (Covid, vojna + Matovic)…V buducnosti to bude aj vdaka inovativnejsej AI len zlozitejsie…Smeracky volic potrebuje k stastiu len virtualneho nepriatela ako je Zelensky, Brusel, USA, Soros a samozrejme progresivci…Smerak pochopil, ze verejnu mienku moze ovplyvnovat aj bez namahy prostrednictvom botov na socialnych sietach. vdaka comu aj vyhral posledne volby…. Takze staci hadzat spinu na Ukrajinu, progresivcov, blabotat na tlacovkach, ze musime zabranit tomu, aby sa nase deti narodili s 2 pipikmi a jednou vaginou, adorovat zlocinecke rezimy ako napr. v Rusku a uspech vo volbach je na Slovensku zaruceny!

Leave A Reply