Mancano 3 anni alle elezioni (se mai ci saranno) e qui tutti vogliono inseguire le percentuali? Quando vogliono vedersi se non adesso??

https://i.redd.it/ut41udv33fhd1.png

di Mysterious_Brick_197

10 Comments

  1. randomonetwo34567890 on

    Tak evidentne sa asi spojit nechcu. Ja z casti SASke aj rozumiem, ze maju problem.

  2. adogrowsbeard on

    Ahoj, ty si na Slovensku asi nový, že?

    Nespoja sa, verím, že im je v tej opozícii aj dobre. Nie nadarmo si mimo kamier všetci koaliční a opoziční tykajú, bavia sa ako bežní kolegovci v práci. To čo vidíš, je politické divadlo. Ak by demokracia mohla niečo zmeniť, už dávno by ju zakázali.

    A na tomto princípe sa točí polika na celoooooom svete. Pravda klame.

  3. Phaedroth on

    Ja SaS do určitej miery dokážem pochopiť. Totiž nemali by sme zabúdať, že v časoch minulej vlády to bol práve Jaroslav Naď, ktorý hneď po Igorovi Matovičovi najviac kydal na Sulíka a SaS. Niekedy mám pocit, že si dodnes neodpustí nejakú tú poznámku. Potom je trocha drzé si nárokovať miesto na protestoch.

    Na druhej strane si nemyslím, že vláda koalícia je tiež nejaký extra zomknutý navzájom sa milujúci celok. Podľa toho čo som zachytil tam sú osobné animozity tiež veľké, s dvoma rozdielmi:

    1. Na rozdiel od bývalej vlády to neťahajú do médií (čo je hlavne zásluha Róberta Fica, on je fakt geniálny technológ moci)

    2. Nechcú ísť do basy. To je veľmi silná motivácia držať spolu.

  4. ixixoxoxixixoxoxxixi on

    Toto nebude fungovať. Ľudia vo vedení a najmä v pozadí politických strán to nedovolia. Na Slovensku nemáme normálne demokratické strany, kde sa politik dostáva hore postupne na základe výsledkov a popularity.

    Naše politické strany nemajú širokú členskú základňu, mnoho sponzorov a demokratické mechanizmy. Trochu sa tomuto vymyká KDH a ako je to v PS neviem, ale tam tiež nie je vidieť aktívny nábor nových členov, Bez masy členov a/alebo aktívnych podporovateľov (prácou a peniazmi) sa nedá robiť celoplošná celoštátna politická činnosť.

    V skutočnosti sú naše politické strany marketingové projekty malej skupiny ľudí a sponzorov, pričom niektoré z nich dokázali absorbovať pozostatky iných fungujúcich straníckych štruktúr a viac sa blížia k normálnym politickým stranám.

  5. Dismal_Analyst_6269 on

    vdaka Demokratom a ich bývalému velmajstrovi atómofkárovi sme tam kde sme. Nechápem čo plačú.

  6. asmok119 on

    Prečo by ich mali pozývať? Spolupráca s Demokratmi je damoklov meč. S takouto časovanou bombou sa spolupracovať nedá. A KDH sú Smerácki pritakávači ak bude SNS robiť problém. Jediný potenciál na spoluprácu majú iba SaS a PS.

  7. Malthamel on

    Demokrati sú mimoparlametná strana, ktorá sa dlhodobo drží v prieskumoch pod 5% a okrem vykrikovania o tom, že s nimi opozícia nič nechce nič nerobia, teda okrem kopania do opozície. Ja neviem čo sa vôbec čudujú, že s nimi nikto nič nechce mať

  8. 23trilobite on

    KDH su uz roky iba o kradnuti a obmedzovani ludi, rozumeju si velmi dobre so smerohlasom, takze nemaju dovod sa zucastnovat…

    A demokrati? Sialena banda od hentoho cvoka matovica, tak tu veru nikde netreba.

    Ale mohla by sa SaS priznat, ze jej financne a organizacne pricinenie k protestom je minimalne, nech len nekydaju na druhych.

  9. Zestyclose_Tea_3111 on

    Demokrati my ass. Celý čas drukovali Matovičovy a odskočili od neho keď už bola potopená ľoď, potom Dzurinda vytváral platformu ale Kollár ho oklamal a preskočil ku Demokratom aj so stranou a všetkým, už len to že pri vytváraní strany ojebali Dzurindu a potom ho prosíkali nech sa spojí s nimi ukazuje o ich charaktere. A rovnako je to o týchto protestoch, hovoria že sa chcú spájať, ale pri každej príležitosti začnú okydávať PS a SaS (pamätáme na volby do europarlamentu) kde Naď vyplakaval nad PSkom. Potom aby nestačilo tak pustia svojich botov do diskusii a všade vypisuju že Demokrati sú jediná aktívna opozícia a ostatný spia. Veď ale to čo je do riti. Klasické matovičoviny. Keď sa začnú normálne správať tak sa s nimi niekto bude aj baviť.

  10. nocturnis9 on

    Demokrati su pre PS a SaS prilis toxicky. Stali za Matovicovymi excesmi do poslednej chvile, aj ked kazdy videl, ze mu iba prepina. A teraz, ked su samostatna strana, tak pokracuju v Igorpolitik – 50% kydaj na Fica, 50% kydaj na ostatne opozicne strany a dufaj, ze budu nutene s tebou aj napriek tomu spolupracovat.

Leave A Reply