Tanto perché tu lo sappia, nessuno si prenderà gioco di Marína Šikmopičová e di quel triste demente del capitano Semafor della Slovenská Chránena Dielna! Ti scoperanno tutti, bastardo!

https://i.redd.it/wymcaw0948id1.jpeg

di Klayz0r

18 Comments

  1. randomonetwo34567890 on

    Tiez Machala ked hovoril o plochej zemi:

    *Ale každý človek má právo vyjadriť svoj názor, podľa mňa aj posledný bezdomovec,*

    *Trvám na bezpodmienečnej ochrane a podpore slobody slova v slovenskej spoločnosti. Pre mňa okrem etických a zákonných obmedzení neexistuje žiadny iný dôvod, ktorý by mal a mohol umlčať slobodu slova*

    Viem, ze to nikoho neprekvapi, ale ked tito nackovia rozpravaju o slobode slova, tak to presne znamena “my mozme hovorit co chceme, vy mozte hovorit, co dovolime”.

  2. Key_Wrangler_8321 on

    takze aj fico? ak niekoho odsudia za prirovnavanie ku gestapu, fico pojde ako druhy. ma krasnu fotku na pozadi s gestapackymi kabatmi.

  3. Hitchhikerdave on

    Ale však ma ľudské právo byť kokot. A my máme ľudské práva na to poukazovať.

  4. Jacobbb1214 on

    Článok 11 ústavy has entered the chat , to že ich ja nazvem nekompetentnými pseudo-autoritatívnymi diletantmi, ktorých by bez známosti v súkromnom sektore nenechali robiť ani vrátnikov na parkovisku je moje právo ukotvené v ústave , takže sa môže jednak tá rakúska piča aj s tým dementom čo sa po večeroch zamýšľa nad plochou Zemou aj na hlavu postaviť a nič mne ani nikomu inému nemôžu spraviť

  5. vladoportos on

    Hlavne ze to hlasaju na infovojne, znamom srackovom mediu plnom klamstiev…

  6. TriskacTriskac on

    Kedy tito dvaja sasovia prestanu riesit seba a zacnu riesit kulturu?

  7. koyaniskatzi on

    Keby som bol komik, motivovalo by ma to k tomu aby som si z nich robil srandu. Kto ti spraví lepšie promo ako Martina a Lukáš?

  8. Tie telce fakt nemaju stipku sebareflexie. Clovek si povie ze mozno to hraju, ale poslednou dobou mam fakt pocit ze su vazne taki mentalne znevyhodneni.

  9. bcaapowerSVK on

    Kdesi som raz od jedneho psychologa pocul – reakcie na zarty smerovane na tvoju osobu su dobrým ukazovatelom miery ci potencialu tyranstva v tebe.

  10. jachcemmatnickspace on

    Jezis dufam ze sa obratia na EUROPSKY sud pre ludske prava, ten to zmetie zo stola, ani sa nezachumeli

Leave A Reply