Insomma oggi su vinted ho visto qualcuno che vendeva libri che non avevo mai visto in vita mia all’incredibile prezzo di 505€, ho pensato che fosse un errore, che qualcuno voleva venderlo a 5€ e ha cliccato, oppure perché il la descrizione diceva che il prezzo era negoziabile quindi l’importo enormemente alto merita più attenzione (?)

Non potevo farlo, quindi sono andato su Internet, chiedendomi che tipo di autore o libro fosse, e ho iniziato a rendermi conto che il prezzo probabilmente non sarebbe stato un errore, ho trovato alcuni libri in vendita su il sito bookbot, dove i prezzi non sono assolutamente eccessivi, anzi il contrario, e hanno venduto questi libri (non in perfette condizioni) per l’incredibile cifra di 900€

Perché quei libri costano così tanto non sono riuscito nemmeno a scoprirlo, l’unica cosa che ho imparato è che il signor Kulhánek è apparentemente uno degli autori di narrativa contemporanea di maggior successo, il che, come ogni cosa, gli fa bene, lo auguro davvero , ma non posso, devo sapere perché i suoi libri hanno un prezzo così alto

Se qualcuno ha qualche informazione interna, PER FAVORE, condividetela, non riesco a dormire oggi

https://www.reddit.com/gallery/1eqb3u3

di kkanteki

11 Comments

  1. Je to prvé a jediné vidanie, kedze on nerobí dotlače na žiadnu z jeho knih (z toho čo som zistil)

  2. Venomantia on

    a) tieto (jediné?) vydania sa nedajú zohnať a stali sa kultom ešte v zlatých časoch, keď bolo fantasy a scifi ešte undergroundom.
    b) kulhánek je majster cynického vtipu v kombinácií s gejzírmi krvi (a vnútorností)
    Takže ano…verím tomu, že tie knihy sa za toľko dajú predať.

  3. jeho knihy (aspon tie prve) sa uz nevydavaju, autor ich dotlac tusim zakazal. Daju sa zohnat na nete v pdf ak si ich chces precitat.

    viac najdes napr tu [http://kulhanek.wz.cz/](http://kulhanek.wz.cz/)

  4. Nighters on

    Doplním u/JJJasom a to tím, že nejen že je to první vydání, ale najdeš i knihy, které nejsou první vydání a jsou za velký balík a to jen proto, že je už nikde jinde nekoupíš. A kniha může být i otrhaná a prodává se i kolem 100 euro.

  5. randomonetwo34567890 on

    Velmi popularny autor, ktory nechce robit dotlac svoj knih – u Cesty (1,2) sa vyjadril, ze jemu sa tie knihy nepacia, u Nocneho klubu si nepamatam, ale mam ten dojem tiez.

    Skratka taka Taylor Swift medzi ceskymi spisovatelmi velmi uzkeho zanru. Tie knihy maju sialenu cenu uz desatrocia, pamatam si ako som videl Nocni Klub v dakom zapadnutom antikvariate a nechcelo sa mi to kupovat, lebo mi prisli trochu drahe. Teraz by som to predal tak za desatnasobok ako tak pozeram.

  6. EnergyHoliday5097 on

    Nepovoluje reedice, je to celkem oblíbený autor.

  7. Kulhánek je český autor scifi/fantasy braku tak mizerného, že mi jeho knížky přišly pitomé už ve třinácti, kdy se mi to poprvé dostalo do ruky. Jako nadšenec scifi a fantasy jsem přečetl jeden a půl knihy, než jsem to znechuceně odhodil jako úplnou ztrátu času.

    Mnoho lidí ho ale oceňuje a původní edice jeho knih se tudíž prodávají za zcela nesmyslné ceny.

    Na české Wikipedii má autor (a některá jeho díla) záznam.

  8. zonydzga on

    rovnaky dovod preco su diamanty drahe. Je ich malo… Autorovi sa tie knihy nepacia a tak odmietol spravit dotlac. Ale jeho fanusikom sa pacia – a tak mame vysoky dopyt a nizku ponuku.

  9. el_kapro on

    Niektorí nerdi, ktorí vyrastali v 90-kach si z neho idú cvrknúť a keďže nikdy nebola dotlač, tak tých kníh nie je veľa.

  10. cha0sweaver on

    Dopyt/ponuka. Tieto knihy uz nezozenes za pultovku, JK nerobi dotlace. Ja ked som ich kupoval po par eur ked boli nove som tiez nemal potuchy ze Kulhankova policka bude za 2-3k 😀

  11. Alfimaster on

    Dôvodov na tieto cenu je viac:
    – kultový autor
    – zakázané dotlače
    – ľudia tie knihy veľmi veľmi chcú a ceny akceptovali

Leave A Reply