Warren Buffet 93 anni. CEO Berkshire Hathaway. Qual è la tua opinione al riguardo?

https://i.redd.it/urnrwb9smoid1.jpeg

di krishnamurti5599

7 Comments

  1. Square-Switch1179 on

    Jeden z najnormalnejsich bilionarov. Zhodnocovanie majetku berie ako sport a po smrti 99% rozda. Neexploituje ludi ako Musk alebo Bezos ale dalo by sa o tom polemizovat. Je o nom fajn dokument na Netflixe.

  2. jaracimerman on

    On je nieco ako carl jung investovania. Robi tu hlbkovu diligent robotu…

    Dont test the depth with both feet

  3. Shiba_Owner on

    Neplaš ma. Normálne som si podľa tej fotky myslel, že sa mu niečo stalo😦.

  4. Adventurous_Art_146 on

    Strasne ho mam rada. Chova sa tak, ako by som sa chovala ja na jeho mieste. Ma kopec cashu, ale zije tak, ako by ho mal znacne menej, lebo vie, ze mu netreba sa predvadzat. Uplne chapem, ze jeho tesi viac ta brainiac cast investovania ako materializacia vysledkov 😀 Je to proste geek to the core, ktory si vybral odbor, ktory zhodou okolnosti vynasa.

  5. Harakiri-3000 on

    Urob si okolo seba taký kult osobnosti, že všetci sa v investovaní riadia podľa toho čo si ty urobil pred 3-mi mesiacmi. Potom, ťa začnú volať Veštec z Omahy, pričom nerozoznajú príčinu a následok. Osobnostne je to ale fajn človek, ktorý nemá hviezdne maniere. Je to skvelý manipulátor verejnej mienky, ale zásadne nezneužíva túto svoju danosť. Iba ak na hru čo už hrá niekoľko desaťročí a stále ho baví. Tá hra sa volá: Akú veľkú kapitalizáciu môže mať Berkshire Hathaway. No stále je to neškodná hra, oproti iným psychopatom typu Trump alebo Putin.

Leave A Reply