Cambiano i governi, Penta resta.

https://i.redd.it/bsuzxawacvjd1.png

di LovelehInnit

5 Comments

  1. LovelehInnit on

    Ja zaujímvé, ako málo sa hovorí v médiách o Pente a jej vplyve na slovenskú politiku. Penta vlastní Plus Jeden Deň, Plus 7 Dní, Trend, Nový Čas, plus rôzne lifestylové magazínu typu Emma, Zdravie, Záhradkár, etc. cez ktoré dokážu propagovať politikov.

    [News and Media Holding – Produkty](https://www.newsandmedia.sk/produkty/)

    Tipujem, že politici z celého spektra si nechcú Pentu pohnevať a dúfajú v „[milé PR](https://www.aktuality.sk/clanok/LGtTJmf/igor-matovic-obvinil-richarda-sulika-a-janu-bitto-ciganikovu-ze-sa-riadili-instrukciami-jaroslava-hascaka-dalsi-zufaly-pokus-tvrdi-predseda-sas/)“ v médiách Penty. Korupcia tam je samozrejme tiež, tú má Penta v DNA už od vzniku. Ako sme sa dozvedeli z Gorili, Penta podpláca(la) všetkých čo boli pri moci.

    Rôzny politickí „konzervatívni“ radikáli na Slovensku vykrikujú, kto nás všetkých zhora ovláda: Washington, Brusel, George Soros. Ale o Haščákovi nič.

  2. BeefCheex on

    Tento meme je celkom dobry priklad toho, ako funguje nasa politicka scena. Ludia si myslia, ze vladne vacsinou zvolena strana, pricom v skutocnosti su to oligarchovia (donori) v pozadi. Dokonale na tomto meme je, ze vystihuje rozpoltenost – jednych politikov vlastni lokalna oligarchia (Penta), druhych politikov vlastni globalna oligarchia (Soros a US). A slovac je rozhadana, ze co je lepsie. Jeden za osemnast, druhy bez dvoch za dvadsat. Oligarchia vzdy mysli predovsetkym na seba.

  3. Federal-Tumbleweed66 on

    Len na zamyslenie, ci to nie je opacne. Ci nahodou politici nerokumpuju podnikatelov. Tak ako si lekari, policajti, uradnici pytaju uplatky za cokolvek v malom, tak si politici pytaju od podnikatelov vo velkom. Inak pridu zakony co poskodia vas biznis…

  4. LuckyDodo on

    Chalan môj, čítal si niekedy prepis spisu Gorila? Lebo tam existujú momenty, ktoré tento čávo zdieľa s Ančou Bubeníkovou, vtedy “LEN” predsedníčkou Fondu výboru národného majetku, ktoré sú, pre nedostatok hovorených slov v nahrávke, označené iba ako: hlasné súloženie. Poviem ti, nechcel by som byť starý Bubeník v tomto. Ale dôležitejšia vec je, sedí Anča? Nie.

    Alebo keď náš najnagélovanejší minister financií Počiatek, dokázal svoje matematické schopnosti v jednej z Bruchových nahrávok, ako Slota jak pán oholil Fica, a dal, citujem:”Polku tam, polku tam, a polku tam.” Aj keď si skoksovaný smerácky kokot, rozdeliť čokoľvek na 3 polovice vyžaduje extra úroveň debility. Našťastie, to je charakterový ris zdieľaný s kompletne celou smeráckou voličskou anabázou.

    My…a toto musím zdôrazniť…my: máme video, kde FICO, na chate v Čifároch, hovorí o tom ako má vo vačku GenPro, lebo: On je človek, čo má rád funkcie. A jeho voliči odpovedajú: to akože teraz tí buzerantskí liberáli chcú, aby sme verili vlastným očiam? Určite nie v našom JRD.

    Ber môj príklad; ak vieš nejaký svetový jazyk, vezmi čo máš a páľ odtialto dopiče. Tu ťa čaká iba svrab, a neštovice.

  5. LuckyDodo on

    Fiam (to je synak v maďarčine), chobotnici máš šancu odjebať chápadlá kým ich je 8. Táto naša, ´La piovra”, ich ma 100000, všade. Vysvetlím: ľudia čo volili Hlas a Smer, sú bud komunisti, alebo klinicky dementní. Inak neexistuje dôvod takéto niečo urobiť svojmu potomstvu, ak to nemá byt naschval.

    Ten zvyšok sú ľudia, čo sú nejak napojení na Smer, a tým myslím aj úradníkov. Jeden úradník, ktorý si chce zachovať pozíciu, bude voliť stranu, ktorá ho tam udrží. A 5 dalších účastníkov jeho rodiny urobí detto, lebo jeho práca ich kŕmi.

Leave A Reply