Ieri sera ho visto una donna salire su un taxi con un grosso adesivo su tutta la portiera "Io sostengo la Società Creativa". Mi sembrava abbastanza assurdo, visto che ne avevo già sentito parlare molto. Allo stesso tempo, però, è probabile che la maggioranza della popolazione non ne abbia mai sentito parlare.

Quindi ho pensato se sarei salito anch’io su un taxi del genere, e sicuramente vorrei chiederti la stessa cosa. Se ordinassi un taxi e arrivasse questo, saliresti?

Un rapido confronto per chi non sa di cosa si tratta: è più o meno come un taxi che arriva con la scritta "Chiesa di Scientology". Per coloro che sono interessati, ecco un rapporto su quella setta con un video di quest’anno: https://spravy.rtvs.sk/2024/04/hlasaju-koniec-sveta-a-praktizuju-skupinovy-sex-exkluzivna-spoved-byvalej-clenky-ezoterickeho-hnutia-pre-rtvs/

Modifica: la terza opzione non significa necessariamente che lo chiederai apertamente all’autista. Intendevo domande/dubbi, o prudenza, ma non posso più modificarlo

Visualizza sondaggio

Bolt taxik s nalepkou Tvorivej spolocnosti
byu/Ordinary-Mortgage365 inSlovakia



di Ordinary-Mortgage365

7 Comments

  1. LovelehInnit on

    Nastúpil by som s výhradami a nemal by som otázky na vodiča.

  2. ixixoxoxixixoxoxxixi on

    Keď si cez appku objednáš Bolt taxík, tak nevieš, aké má nálepky. Ak by si ho odmietol, tak platíš storno. O tom skupinovom sexe som nepočul, za to majú u mňa plus, konenčne nejaká normálna sekta. /s

  3. R3dgoblin on

    Pokiaľ by o tom nezačal hovoriť tak by som ho ešte aj ocenil 5* (lebo to dávam každému a hlavne tím čo nerozprávajú)
    Voči Tvorivej Spoločnosti mám výhrady ale keď ma taxikár odvezie z bodu A do bodu B tak svoju prácu splnil. Kopu taxikárov sú príslušníci nejakej sekty napríklad “Voliči Smeru”.

  4. Excellent-Potato5644 on

    Na výške, na cviku som spoznal babu ktorá bola vtedy o rok staršia. Veľmi pekná žena, inteligentná, presne môj typ. Ani neviem ako(jk chcel som s nou byt v teame), skončili sme spolu v teame na jeden projekt, potom išli na majáles a začali sme spolu spávať.
    Časom mi začala nenápadne podsúvať časopis a inú literatúru. Všetko také spiritualne a z východného sveta (UA, RU), tak si hovorím, že a veď pohoda, každý sme nejaký. v tom čase som si sem tam dal lsd resp. hríby, takže mi to až tak neprekážalo a kvôli sexu som sa tváril, že to čítam a zaujíma ma to. Potom prišli videa, kde už som začal mať lepší obraz o tom, že je v nejakej skupine ľudí, ktorí pripomínajú sektu. Potom som zistil, že ona niektoré tie videa aj sama tvorí.

    Žena krásna, sex super, ale to, že propaguje a patrí do takejto skupiny ma tak znechutilo, že som to musel ukončil.

    Do taxíka by som, ale aj tak nastúpil. Keď si volám taxík nestíham a nemám čas čakať na ďalší.

  5. zonydzga on

    mna nejako nezaujima ake presvedcenie ma vodic… mna zaujima, ci ma bezoecne dovezie na miesto a ci drzi hubu. Nemam chut sa s cudzimi ludmi rozpravat…

    co sa tyka bezpecnosti – vzdy posielam screenshot z appky niekomu – nech vedia kto a kedy ma vezie.

    a akoze…uz ma viezli kdejaki nimandi, hluchonemi atd atd…takze…dajaky sektar mi je celkom suma-fuk

  6. Nevedel by som čo to je, ale úprimne by mi nevadilo ani keby to bol scientológ. Pomyslel by som si o ňom svoje a na tú jeho sektu mám svoj názor už dávno, ale len nakupujem od neho službu, nič viac, tak mi to nemá prečo vadiť. Tiež by mi nevadilo keby predavač v Lidli u ktorého platím bol scientológ.

    Keby ma chcel konvertovať, to by bolo už samozrejme niečo iné.

  7. mirothebee on

    bolt nema na toto nejake podmienky, co mozes a co nemozes mat na aute?

Leave A Reply