In oltre 30 anni, non ho mai vissuto un’estate come questa. Conterei i giorni in cui non c’erano più di 30 gradi sulle dita di entrambe le mani, e che temperature così estreme con avvisi giornalieri di forti temperature continuino allegramente fino a settembre, con infinite notti tropicali, non mi dà davvero fastidio. Non ce la faccio proprio più, e in casa ho l’aria condizionata, ma anche quella mi dà già nervi e difficoltà. Come lo gestisci? Ho bisogno dell’inverno, della neve subito e che duri almeno 20 anni!

https://i.redd.it/1bbpty5ywcld1.jpeg

di tatsumahikoshi

10 Comments

  1. Mas klimu, tes sa z nej. Ja idem buduci tyzden do Cape Town, tam neni ani 20C.

  2. Budget-Individual845 on

    Heh máš klímu buď rád. Byt mám na západnú stranu pomerne vysoko, všetky okná… v najhoršej dobe to od 1dnej do 9-10 nonstop svieti slnko do okien. Na oknách sa dá variť, na balkóne je 50°, vyvetrať sa to nedá a vnútri mám bežne 29-32° a vyvetrať sa to začne dať od nejakej 11tej, a realne sa da spať možno tak o 1dnej 2hej v noci

  3. Pamatuji léta kdy bývalo klidně 37°C, letos to bylo ještě celkem ok

  4. neviem mne pride tento rok lepsi ako predchadzajuce. Pracujem z domu bez klimy a nepotrebujem mat zapnuty ventilator 24/7 ako predosle roky, nepotim sa, v noci teplota vyrazne klesa a nepotrebujem mat cez seba prehodene mokre tricka, aby som zaspal.

  5. Significant_Cable_14 on

    A čo si čakal v auguste? Príjemných 20 stupňov?

  6. Team_Adrichat on

    Rob to ako Trump – on neverí na globálne oteplovanie. Never ani ty. XD

Leave A Reply