La SMER ha accidentalmente dimostrato ciò che i partiti liberali non sono riusciti a dimostrare

https://i.redd.it/lpp2fdmi7dld1.png

di sussykeke5

6 Comments

  1. Haha, aspoň niečo. Ale nečudoval by som sa že toto bude to čo dezole bude vadiť.

  2. Global-Werewolf292 on

    20 rokov by som nedal nikomu ani keby mal 50 kilo pervitínu… 20 Rokov teraz potvrdil najvyšší súd Lehelovi Horváthovi, ktorý vykosťoval ľudí v Dunajskej Strede. Zsolt Nagy tiež z DS zabil 40 ľudí, dostal nedávno 22 rokov…. Ok?

    Vojna proti drogám skrátka nefunguje. Nezávisle na tom, koľko investuješ na vojnu proti drogám, tak počet feťákov v populácii bude niekde medzi 2% – 3% (tam hrajú rolu faktory ako zamestnanosť, vzdelanie, ekonomická stabilita, rodinné zázemie atď.)

    Jediné, čo efektívne robí vojna proti drogám je, že znižuje kvalitu drog na uliciach a zvyšuje ich cenu. Problém je to, že feťákovi je jedno, že koľko stojí tá droga, takže teraz máš zamrznutých bezdomovcov na uliciach a vyššiu kriminalitu.

    Keby sa teraz všetky drogy zlegalizovali, tak to percento feťákov by sa pravdepodobne o nič nezvýšilo, tak to nefunguje (ale nejakí alkoholici by prešli na fet) a zároveň, pri nízkej cene a vysokej kvalite tých drog by tí feťaci dokázali fungovať ako normálni ľudia oveľa dlhšie než teraz. A všetky tie peniaze, ktoré išli doteraz na vojnu proti drogám, by sme mohli investovať efektívne na to, aby sa založili nejaké inštitúcie, ktoré pomáhajú ľudom závislým na drogách sa z toho dostať (tak ako to majú v Nemecku a Švajčiarsku napríklad, a tam to funguje dosť dobre), a zároveň efektívne odrádzať ľudí od užívania drog, ale hlavne tu na Slovensku sa to nestane snáď nikdy, to by bola pre politikov politická samovražda niečo také zaviezť.

  3. iancarry on

    lol! najs…

    uz vidim zilinku, ako sa startuje a ide podat nejake dovolanie … ale opacne, aby pritazil

  4. Time-Fox1349 on

    A ako dopadol ten pán čo vyrábal tie masticky, dali mu vela rokov plus prepadnutie majetku? Pomohla aspoň jemu tato novela? Nič som o tom nezachytil v médiách.

  5. majky358 on

    Rastlinky dorastli v spravny cas, ked Fico vydal lex podmieka.

Leave A Reply