Chissà se qualcuno ci casca davvero? Continuo a pensare che questo sia rivolto soprattutto agli analfabeti tecnologici o ai pensionati, il che è un po’ contraddittorio fare pubblicità su Reddit, potresti pensare.



https://v.redd.it/74dpe0bwtxld1

di Limp_Freedom_8695

7 Comments

  1. Jag har sett fler trådar om “reklamen” än jag har sett “reklamen”.

  2. Traditional_Fee_1965 on

    Där finns alltid någon som faller för det tyvärr. Och fler kommer falla för det med tiden. Vi människor har inte kapaciteten att vara kritiska hela tiden, och inte när mängden tillslut ökar och ökar. Denna reklam är uppenbar, men vad sägs om mindre uppenbara saker? “Tal” med en liten ändring, någon liten mening som skiljer sig eller ett ord. Sakta men säkert påverkas de flesta subtilt, ovetandes oavsett hur “kritiska” och “rationella” vi är. Hjärnan måste helt enkelt ta en paus och går budskapet inte för långt ifrån vår “normal inställning” så kommer vårt försvar sakta men säkert brytas ner och förflyttas.

    Detta är en oerhört allvarligt hot anser jag. Och vi har praktiskt taget noll lagförslag eller politiker som ens påbörjat ett arbete för och reglera tekniken.

  3. rothwick on

    Ja helt sjukt vad AI kan göra nu asså. En sån otroligt verklighetstrogen video av Bert Karlsson som gör kullerbyttor i skogen

Leave A Reply