Un uomo ha dovuto amputarsi il pene dopo una serie di cure fallite

https://omni.se/man-fick-amputera-sin-penis-efter-en-rad-vardmissar/a/zA0124

di BaineGaines

7 Comments

  1. Fancy_Particular7521 on

    Rubriken får det att låta som att han var tvungen att göra det själv på eget initativ.

  2. ElNakedo on

    Fast nu kan han ju bli kvinna och vinna OS-medaljer. Det är så det går till enligt det jag hört från JK Rowling. Hon och alternativhögern skulle väl inte ljuga om detta?

  3. Alariken on

    Jag minns när jag genomgick min första penisförminskning och det var inte kul.

  4. International_Bet245 on

    Folk klagar på polisen när folk i vården gör ortroligt mycket mer misstag konstant

  5. Skaldskatan on

    ” Det var flera olyckliga omständigheter, och flera saker som kunde förbättrats, säger Jonas Thorén, chefläkare på Närhälsan.”

    Tack Jonas. Jag är säker på att ni täpper igen för såna här misstag igen då så inga andra stackars satar ska gå och våndas i tre år och sen förlora sina penisar och sina liv. Fy fan..

  6. pimmen89 on

    Varje år dör [1 400 personer varje år av fel i vården](https://www.vardfokus.se/patientsakerhet/manga-dor-i-onodan-av-vardskador/) i Sverige och Socialstyrelsen uppskattar att ungefär 40% kan förebyggas. Det är ungefär 540 personer om året som dödas av misstag i vården, eller ungefär 10 gånger fler än antalet personer som blir skjutna med dödlig utgång i Sverige varje år. Som sagt, 540 som _kan_ förebyggas, typ genom att inte glömma bort eller skicka remisser fel.

  7. SthlmGurl on

    Vår familj har fått mer ersättning pga skador från svenska vården än från alla andra slags skador. Graden av inkompetens är oacceptabel.

    Stackars människa

Leave A Reply