V-top sull’antisemitismo: “Il danno va riparato”

https://omni.se/v-topp-om-antisemitismen-skadan-maste-repareras/a/93B7vp

di MingWree

5 Comments

  1. MingWree on

    > Det finns inget stöd för antisemitism i Vänsterpartiet. Det säger partisekreteraren Aron Etzler i SVT:s Aktuellt sedan det framkommit att flera lokala företrädare spridit antisemitiska inlägg.

    > Han menar dock att de tre fallen som uppmärksammats senaste dagarna skiljer sig åt och att det centrala är avsikten.

    > Att det inletts ett uteslutningsärende kring Landskronapolitikern Ali Hadrous betyder inte nödvändigtvis att så blir fallet kring övriga två, säger Etzler.

    > Det beror ju väldigt mycket på hur man agerar sen, man måste ju reparera den skada som man har gjort och medverka till det och inte göra om misstaget.

  2. MingWree on

    Intressant att de krav på nolltolerans mot rasism som vänstern har på andra partier, särskilt högerpartierna, inte tycks vara lika självklara för dom själva.

    > Att det inletts ett uteslutningsärende kring Landskronapolitikern Ali Hadrous betyder inte nödvändigtvis att så blir fallet kring övriga två, säger Etzler.

  3. Mission_Scale_860 on

    De bör alla tre uteslutas och anmälas för hatbrott. V bör sedan göra en granskning och utesluta likasinnade. Antisemitism har inget i Sverige att göra och allra mest i våra politiska partier.

  4. enfaldig on

    Om de menar allvar kanske Nooshi Dadgostar ska ta mediaintervjuer och kalla till krismöte inom partiet. Det känns väldigt icke-genuint.

  5. simplename4 on

    Killen argumenterar för att politikern som delade en bild kanske inte visste att den var antisemitisk. En bild som visade Israels premiärminister som djävulen som dricker icke judars blod.

Leave A Reply