9 Comments

  1. “Toppcheferna gör ju samma sak – hur många av dem sitter inte samtidigt i styrelsen på ett annat företag och tar in flera löner?”

    Han har inte fel

  2. Onaliquidrock on

    Om man misstänker att en kollega ljugit på sitt CV, hur kollar man enklast upp det?

  3. No_Pin_4968 on

    Det här har man ju hört talas om tidigare. Men jag trodde det var omöjligt i Sverige! Är det inte bara för arbetsgivaren att kolla upp hur mycket deras anställda skattar för att inse att de har två jobb?

    Sedan rent etiskt så ser jag inget problem med det. Våra löner är egentligen för låga så att folk lyckas fixa två jobb ser jag som en uppfriskande revansch mot arbetsgivarna.

  4. Jag hade utan några problem hunnit ha en likadan anställning till, om jag köttar på tar mitt jobb sällan mer än 3-4h per dag. Undantagsfall är väl om två eller flera är sjuka/lediga.

  5. Fan vad det börjar lukta som USA där människor måste ha 2-3 jobb vid sidan om sitt normala kneg. Sen fattar jag att det är rimligt om ens heltidsjobb inte har 5 hela arbetsdagar i veckan och man ser möjlighet att fylla på med pengar. Dessutom finns det så många jobb nuförtiden som kräver att man redan är heltidsanställd någonstans för att ens få jobba där deltid.

  6. Wrathfultv on

    Detta kommer bara i slutändan leda till mer övervakning och mindre frihet med hemmakontor

  7. Malena_my_quuen on

    Jag jobbar 2 jobb också, men aldrig samtidigt. Hade mer än gärna jobbat ett, men lönen räcker inte till längre. Och kom inte med det jävla “byt jobb då” eller “utbilda dig till kodare”. Jag har mitt drömjobb och lönen var mer än tillräcklig för 5 år sedan, men det har blivit så mycket dyrare att leva sedan dess.

Leave A Reply