Non c’è nemmeno bisogno di prenderli in giro: hanno accettato il più grande fan di Matovic, chiunque abbia mai visto "critica" i giornalisti usano le parole in questo modo "vite"O "drbko" e ho ancora lo status, quindi non sorprenderti se vengo scoperto. Sì, è proprio così che si libereranno dello stigma di Matovic.

E proprio pochi giorni fa Nad ha regalato questa perla:

Il presidente dei democratici Jaroslav Naď ha negato di aver ricattato i politici del PS attacca se non collaborano più strettamente con il suo partito. “Ho scritto un messaggio che ho salvato, così posso mostrarlo in qualsiasi momento. Ho detto che Miša, non attaccarci, anche noi sappiamo molte cose della tua gente, ma non le pubblichiamo perché il nemico è altrove. È questa una minaccia?’

Non puoi inventarlo. Scegliere davvero per chi votare è come decidere se farsi investire da un’auto o travolgere da un rullo compressore.

Modifica: se vuoi dare un’occhiata al mondo di Galko, così sia tu. Naturalmente, questo è accaduto dopo la sua giusta indignazione quando Procko è stato incitato e Matovic è stato picchiato da Smer.

Demokrati – Galko prestupuje od Matovica
byu/randomonetwo34567890 inSlovakia



di randomonetwo34567890

10 Comments

  1. LovelehInnit on

    *”Povedal som, že Mišo, neútočte na nás, my tiež vieme na vašich ľudí kopec vecí, ale nezverejňujeme to, lebo nepriateľ je inde. Toto je vyhrážka?“* 

    Áno.

  2. MarqyStevens on

    Quote o vydieraní evidujem už pár dní a je prinajlepšom pokrytecký a pri najhoršom “continuous Matovič”. P. Naď si protirečí v tej istej vete. Veľmi Trumpian.

  3. Už viac krát za poslednú dobu som videl verejné obrany typu, “Ja som nespravil X. Ja som spravil *definícia X od slova do slova*, to je X? Neklamte.”

    Ako toto vyhubiť?

  4. Independent_World_15 on

    Ja som si doteraz myslel, ze najvacsim Igorovym fanusikom bol byvaly spoluzakladatel smeru Jaro.

  5. ixixoxoxixixoxoxxixi on

    Demokrati majú nulový potenciál posunúť Slovensko dopredu. V zásade sú to ľudia s mentalitou okresných neúspešných vagabudov zo SMERu, ktorí sa omylom dostali do celoštátnej politiky. Tuto Jarko Naď je jedno arogantné vypatlané primitívne hovädo, taký HuHuliak sa presadil aspoň medzi poľovníkmi a urbárnikmi a v Očovej vyhral ako starosta. Jarko Naď sa nepresadil nikde. Ak by obaja robili IQ testy, tak by som vsadil na HuHuliaka.

  6. kingule1977 on

    Galko se pokusil rozmudat SaSku , pak ty nebohý DS a teď si hada vzali Demokrati 🙂 Funny

  7. AlienSVK on

    Nechcem sa nejak velmi zastavat Demokratov, nie som ich volic a tiez mi na nich niektore veci vadia, ale toto by som vyhrazkou uplne nenazval. Je to sice na hrane ale vyhrazku si predstavujem trochu inak.

Leave A Reply