“Non sempre dobbiamo parlare di politica”, né di tempo per una lezione culturale



https://v.redd.it/414p68j08zmd1

di Plavcik_J0zk0

36 Comments

  1. mirothebee on

    >The Nazis had begun their campaign against modernist art as soon as they seized power. Expressionist, cubist, abstract, and surrealist art—anything intellectual, Jewish, foreign, socialist-inspired, or difficult to understand—was targeted, from Picasso and Matisse going back to Cézanne and van Gogh; in its place traditional German realism, accessible and open to patriotic interpretation, was extolled.

  2. illinois707 on

    toto treba poslat simkovicovej a povedat ze na to isli dotacie od statu, zhorime

  3. tracheus on

    krasnu postavu ma ta simeckova pichacka 😍 všetci po nej slintate 🤣

  4. MBtr_263 on

    Kultura ma byt Slovenska, slovenska a ziadna ina… hovori sa

  5. mysticek on

    Nikde neni kontext k tomuto videu, ale vidim ho všade ako “za toto môže PS”, alebo “toto je ten váš liberalizmus”.

    Tí ľudia by si zaslúžili lekciu politológie, kde im niekto vysvetlí čo je to progresivizmus, alebo liberalizmus.

  6. stehlify on

    Furt lepší jak jakékoliv vyjádření Fica, Blahy a nebo Šimkovičové. Ale jinak gratuluji, ukazovat videa bez kontextu takhle jen jako mocking, solidní dno.

  7. Necessary_Talk_1427 on

    Každý si môžem robiť čo chce, keď sa ti nepáči tak predsa môžeš ísť inde.

  8. Dobre odhliadnime od toho čo to malo symbolizovať alebo či je to vytrhnuté z kontextu (asi áno) ale umenie ma vyvolať emóciu.

    Mne je trápne pri pohľade na toto takže účel to asi splnilo. 

  9. coffeetabs on

    Ty vole, takéto smažky má kamarát na Bieloruskej vždy, keď ide z nočnej domov. Je tam taký park v ktorom sú bežne spotené, trasúce sa telá.

  10. roderik35 on

    Podľa mňa, nech si každý robí, čo chce…

    Akurát na toto nie som ochotný prispievať z daní. Podľa mňa si tie peniaze viac zaslúžia hladné cigánske deti.

  11. Tvl viete ako neskutocne sa fico musi bat Simecku ked toto co sa tu deje uz mesiac spustili?

  12. BasomTiKombucha on

    Super predstavenie páči sa mi 🙂

    Zároveň súhlasím, nepodporujme ho zo štátnych financií. Nepodporujme žiadnu kultúru z verejných financií a presuňme ju úplne do súkromnej sféry.

    Chceš si pozrieť Šimečkovo dekadentné avantgardné umenie? Super, zaplať si vstupné.

    Chceš si vypočuť v kroji oblečeného uja ako na fujare recituje Mor Ho! ? Super, zaplať si vstupné.

    Ja by som si napríklad rád pozrel oboje. Sú ľudia, ktorý by si nepozreli ani jedno – to viem rešpektovať: tak prečo ich nútiť, aby mi zkrz dane zaplatili vstupenku?

  13. Krulansky on

    Na toto krasne pasuju slova klasika: Viete… a co? 🤷🏻‍♂️

  14. Dennis2581 on

    Len pre predstavu o tom, ako približne funguje naša “dezolátska scéna” na Slovensku, so Šimkovičovou, Ficom a ich voličmi na čele

    Jedná sa o divadelné predstavenie **SLOV:motion, ktoré SMER-SD v roku 2016 označil za jedinečný projekt a vybral ho zároveň ako príklad najlepšej súčasnej slovenskej tvorby.** Slovenský súčasný tanec a divadlo pri príležitosti predsedníctva Slovenska v Rade Európskej únie od 29. septembra do 2. októbra 2016 v Bruseli, prezentovalo jedinečný projekt Divadelného ústavu SLOV:motion. V projekte SLOV:motion sa predstavili poprední slovenskí tanečníci a choreografi ako Jaro Viňarský, **Soňa Ferienčíková (priateľka pána Šimečku)**, Martina Hajdyla Lacová, Stanislav Dobák, alebo tanečný súbor Divadlo Štúdio Tanca či company Les SlovaKs

    V prípade, že by sa nejaký jedno-bunkovec rozhodol tvrdiť, že táto informácia nie je pravdivá… **pridávam zdroj, ktorým nie je nič iné ako OFICIÁLNA STRÁNKA STRANY SMER-SD.** Takže ako je to?

    [**https://stwebsmer.strana-smer.sk/slovmotion-prezentacia-sucasneho-slovenskeho-tanca-divadla**](https://stwebsmer.strana-smer.sk/slovmotion-prezentacia-sucasneho-slovenskeho-tanca-divadla)

  15. R3dgoblin on

    Áno toto tu chcem a keď sa ti to nepáči tak páľ do Ruska /gen

  16. Ked nie ke plyn a elektrika a v zime sa treba zahriat . A šaty sú drahé

  17. Normalka. Scenicky tanec ci co. Kto nechape nech ide do ruska.

  18. TallBusterKeaton on

    Akoze, hoci aj ja osobne by som sa pri tomto predstaveni asi tvaril obdobne ako mnohi ludia v hladisku (ktori vyzerali, ze by sa radsej videli niekde v prdeli, nez tam), nevidim dovod pre akykolvek hate ani dovod vytrhavat kusky akehokolvek predstavenia s komentarmi ako “toto je tanec?”, “to dokaze kazdy piker” a pod..rovnako tak mozno dat s obdobnym popisom kratke video sluku ako sa tam chlapi placaju po chodidlach a zeny ujukaju, pripadne video poga z punkoveho koncertu, ci mosh pit na nejakom grindcore feste-vzdy sa najde niekto komu to pride odpudive, smiesne, banalne, alebo akekolvek ine- ale nic to nezmeni na tom, ze je to vsetko sucast kultury. Niektorym sa to paci, niektorym nie- no big deal. Chodim na veci, ktore sa mi pacia, ini chodia na ine veci ktore sa pacia im, a nerobi mi problem, ak by stat prispieval na vsetko- t.j. aj na veci ktore sa mi nepacia (v drvivej vacsine to tak asi aj je). Machala a jemu podobni nech si kludne honia nad 12hodinovymi fujarovymi solami, je mi to fuk, ale nech necakaju ze rovnako to bude chciet robit dalsich 5milionov ludi.

  19. Professional-Ad-5278 on

    Úprimne, pravdepodobne by som si vstupenku na taketo predstavenie nekúpila. Kedysi som sa venovala tancu a až takýto príliš moderný štýl nie je môj šálok kávy ale ak by som za tým mala skúsiť nájsť význam…vo mne osobne to evokuje obraz akejsi hedonistickej doby a naháňania dopaminu (sex, drogy…), pričom to ale neprináša satisfakciu a človek túži po skutočnej (seba) láske a spojeniach. Ale toť len moja skromná interpretácia. Ľudia sa mohli cítiť nekomfortne, zvláštne, možno pohoršene. Podľa mňa cieľom bolo vyvolať tieto pocity.

  20. Wow konečne sa ľudia zaujímajú o veci z mojej scény 🙂 kľudne rád odpoviem na nejaké otázky ohľadne najsilnejšieho umenia čo sa dá najst

  21. Finrfinius on

    Typicky priklad vytrhnutia z kontextu, zober film, vystrihni kontroverznu scenu a potom tvrd ze film nieje o nicom inom

  22. Teraz by som sa mal cítiť pohoršene? Alebo čo chcel OP akože dokázať?

Leave A Reply