Gli avvenimenti all’estero e la disinformazione non preoccupano gli slovacchi. Sono più interessati al proprio portafoglio e alla corruzione

https://index.sme.sk/c/23379588/dianie-v-zahranici-ci-dezinformacie-slovakov-netrapia-za-najvacsi-problem-oznacili-ceny.html

di GPwat

5 Comments

  1. DaredewilSK on

    Korupcia Slovákov zaujíma možno tak v tom ako sa dostať na dostatočne mocnú pozíciu aby mohol zarábať na korupcii.

  2. ale picu ich zaujima korupcia, ved sme si zvolili vladu ktora je otvorene pro-korupcna ale povedala, ze nedovoli 523 pohlavi a ze budeme trcat rusku a cine z prdele.

  3. Brave-Decision-1944 on

    Je to plytké, je to len o pocitoch, ktoré ľudia nevedia sami ovládať.

    Neistoty, tie už majú, a neistoty zo zahraničia sú len ďalšia nepríjemná vec, pocity, ktorým sa chcú vyhnúť.

    Dezinformácie, to je spôsob úľavy. Ako milosrdné lži. Tak ako kedysi: “Nevadí, že trpíš, v nebíčku ti to oplatia, keď skapeš.” Dnes je to: “Nie, nie je to tvoja vina, že si retardovaný kokot, za to môžu chemtrails. Nevadí, že si došťatý z každej príležitosti, a preto máš napiču chudobný život, aj tak by sa ti nič neoplatilo, lebo by na tebe iluminát zarobil.”

    A tie prachy? Ich netrápi, ako zarobiť, ale ako dostať. Veď o obeť sa postará sociálny systém, len treba bedákať, byť to najväčšie bezbranné neschopné chúďatko. To si tak skvele sadne na tú naučenú bezmocnosť a od malička podrážané sebavedomie z každej strany. To ide samo.

    A korupcia? Korupcia je to len vtedy, keď sa dohodnú a majú výhodu iní. Inak je to len také veľké kamarátstvo, ktoré je až nad morálne hodnoty. Korupcia nie je problém, korupcia je výhoda, keď je. A keď nie je, tak je to závisť, čo stavia ľudí proti tomu, nie morálka.

Leave A Reply