Il mio fratellino più piccolo va al liceo e dopo qualche tendenza al lookmaxing su TikTok (che presumo siano per lo più meme) ha iniziato a voler cambiare il suo aspetto. Tutto, dall’allungamento del mento e altri impianti. Quindi quella roba piuttosto estrema. Quindi mi chiedo se è qualcosa che altri hanno sperimentato nel loro ambiente.

Lo ha collegato a un video di un chirurgo (?), che è la cosa più malata che abbia mai visto. Il chirurgo sembra cavalcare la tendenza (gli spettatori sensibili sono avvisati)
https://www.instagram.com/giant.implants?igsh=MWF1cjFibzFnbnpsOA==

Är det fler o fler män som känner att de behöver göra kosmetiska ingrepp ?
byu/Complex-South1559 insweden



di Complex-South1559

21 Comments

  1. Snerax1337 on

    Fler och fler män vettefan, men kanske vanligare bland pojkar som vuxit upp med instagram och tiktok och alla skeva idéer som frodas där.

    Är otroligt tacksam att jag växte upp innan instagram och tiktok satte klorna i folk.

  2. swemickeko on

    Ja, det är ganska precis sånt folk får med sig från TikTok och Instagram. Det är gift för själen.

  3. ServantOfNZoth on

    För mänsklighetens välbefinnande tycker jag vi borde förbjuda TikTok och Instagram och dyliknande tjänster.

  4. Real-Entrepreneur-31 on

    Ää fyfan. Säg åt han att han kommer ångra det i resten av sitt liv om han gör det. Och säg att brudar kan ta charmiga grabbar över snygga grabbar.

    Så lär han att ragga istället 🙂

  5. Leather-Position-566 on

    Ja det är vanligare. Det beror delvis på att det har blivit jäkligt billigt att åka iväg och göra ett ingrepp i Turkiet, som satsar rejält på medicinsk turism

  6. BeardedUnicornBeard on

    Man får jävligt skev bild utav hur folk ser ut när all media är filtrerat som fan. Hade själv jätte mycket problem med det här i flera år men till sist började jag med att simma, där fick man se alla olika typer av kroppar och världen blev lite mer normal i skallen. Tror unga i dag behöver se lite mer naturliga kroppar istället för den “perfekta” illusionen man ser via sociala medier.

  7. I Sydkorea brukar man få kosmetiska ingrepp i present för avklarade studier. Folk är väl mer medvetna om att utseende är extremt viktigt i livet, det ger ett övertag i allt. Ska själv göra hårtransplantation i framtiden när hårlinjen börjar krypa tillbaka.

  8. angrybeehive on

    Med tanke på att unga killar går runt med hår som ser ut som köttfärs, ja.

  9. LimpBizkitEnjoyer_ on

    Haha första bilden ser ju ut som en kuk.

    Bokstavligen ett kukhuvud. Jävligt manligt 👌

  10. Knappologen on

    Nä, jag har ett rött märke på kinden som är ganska rejält framträdande som jag ibland funderar på att ta bort.

    Men sen tänker jag bara att det är väl skitsamma.

  11. Derpygoras on

    Jag är gammal men jag skulle kunna tänka mig att ta bort en hel del gamla acne-ärr. Inte för att attrahera kvinnor utan för att det stör mig att se dem.

  12. holyredbeard on

    Man är ingen riktig man om man inte accepterar sig själv som man är och måste hålla på och göra ingrepp, hårtransplantationer osv. Det dessa män inte verkar fatta är att kvinnor främst går igång på naturlig självsäkerhet och att stå för den man är, inte för att man har slät hy, rak näsa och tjockt hår.

  13. Pleasant_Gap on

    Säg till han att inga operationer i världen kommer få honom tillräckligt snygg för att få en tjej endå, så bättre att spara pengarna, då kanske han blir tillräckligt rik för en golddigger

  14. Han måste mewa mer, goona mindre så att han kan fanum taxa rizzler från ohio

  15. SwitchbladeS8AN on

    Det enda kosmetiska ingrepp jag känner att jag skulle kunna ta mig ann är pigmentfläckarna som börjat visa sig på pungen.

  16. Trodde det var underförstått att looksmaxxing och sånt är ett skämt? För det är precis vad det är

Leave A Reply